Brunch og sommermenu ud af huset på saltogpeber.dk

Hvem elsker ikke brunch? Find en super lækker brunch ud af huset hos Salt og Peber, og se også på deres andre retter som fx en sommermenu.

Salt og Peber

Salt og Peber gør det muligt at bestille brunch catering

Køb brunch ud af huset. Hos Salt og Peber kan du bestille en lækker brunch anretning, der egner sig perfekt til mere casual komsammener. Sådan en menu indeholder forskelligt pålæg, laks, ost, røræg og mange andre lækkerier. Der er tale om en nyere tradition i Danmark, som er blevet lånt fra udlandet af. Brunch er en kombination af frokost og morgenmad, og derfor indeholder den traditionelt elementer fra begge måltider. Hvis du leder efter lækker mad ud af huset til dit event, så prøv at se på mulighederne hos Salt og Peber. Der tilbydes en del lækkerier til gode priser. Du har altid mulighed for at vælge ekstra retter til, så du kan få brunch catering, der passer til jeres behov. Kuvertprisen er som altid super lav!

Se den indbydende sommermenu på deres hjemmeside

Hos Salt og Peber kan du bestille en sommermenu i de varme måneder, der indeholder friske råvarer og retter, man forbinder med sommeren. Det er populært at bestille mad ud af huset til sommerfesterne, man kan tilbringe ude i haven, og selvom vejret ikke altid er i top i Danmark, så plejer der alligevel at være en del dage, det er muligt at nyde lækker mad i haven med venner, kollegaer, naboer osv. Inde på www.saltogpeber.dk er det muligt at bestille diner transportable til enhver lejlighed. Der er bl.a. tale om specifikke begivenheder. Her tænkes fx på studenterfest catering og konfirmation. Det er også muligt at bestille mere generelle retter ud af huset til årstiden som fx en fristende sommermenu eller en appetitvækkende sommerbuffet.

Smag på en sommermenu fra Salt og Peber, hvis du ønsker en fænomenal oplevelse for dine gæster og dig selv. Denne virksomhed inden for diner transportable tilbyder også brunch ud af huset.