En brugt iPhone SE samt en brugt iPhone 7 Plus – se tilbuddene

Hos Blue City finder du en bred vifte af brugt elektronik, som er repareret og klar til brug. Spar penge på elektronik ved at købe det brugt og istandsat hos Blue City. Her kan du bl.a. finde en brugt iPhone SE eller en brugt iPhone 7 Plus.

Blue City

Find bl.a. en brugt iPhone SE online hos Blue City

Køber du en brugt iPhone SE får du en telefon med samme teknologi som i en iPhone 6, men i et mindre format. Denne iPhone har nemlig en skærm på 4 tommer og har derfor samme størrelse som iPhone 5S. En brugt iPhone SE er en kompakt telefon, som kan betjenes med en hånd – modsat nogle af de nyere modeller med noget større skærme. Både hardware og software er blevet opdateret i iPhone SE, som har samme processor som en iPhone 6 og også understøtter de nyeste iOS-softwarefunktioner. iPhone SE understøtter bl.a. Apple Pay og Live Photos. Med en brugt iPhone SE fra Blue City er du garanteret en fejlfri brugt telefon, som er grundigt repareret og testet for fejl.

En brugt iPhone 7 Plus til en ekstra god pris

Spar penge på dit næste køb af iPhone og vælg en brugt iPhone fra Blue City. Her kan du blandt andet købe en brugt iPhone 7 Plus, som er fuldt istandsat og så god som ny. På denne måde kan du få den telefon, du drømmer om – til nedsatte priser. Alle iPhones testes grundigt af Blue Citys dygtige teknikere og er der fejl ved telefonen, bliver de nødvendige reparationer foretaget, så den fremstår som ny. Med en brugt iPhone 7 Plus fra Blue City får du en fantastisk telefon til en favorabel pris. Der er 14 dages returret og 2 års reklamationsret, hvis du køber en brugt iPhone 7 Plus.

Gå ind på www.bluecity.dk og spar penge på dit næste køb. Her finder du lækre iPhones, som f.eks. en brugt iPhone SE eller en brugt iPhone 7 Plus.