Bredt sortiment af accessories

Du finder Georg Jensen Kreditkortholdere, nøgleringe og pengeclips hos www.guldsmedoestergaard.dk.

guldsmedøstergaard2

Kreditkortholdere

Når du skal ud i byen, er det ideelt at du kan have dine kreditkort med, så du kan betale hvis der er behov for det. Det er dog irriterende at skulle rende rundt med en stor pung, eller kortene løse, da der er en større chance for at de forsvinder. Med Georg Jensen Kreditkortholder fra www.guldsmedoestergaard.dk, kan du komme til at holde dine kort samlede, når du skal ud. Det giver dig en chance for at vide præcis hvor dine kort er, og du behøver ikke have en stor pung med. Med Georg Jensen Kreditkortholder kan du have dine kort i lommen, eller et andet sted, hvor der ikke er plads til en stor pung.

Nøgleringe

Det kan godt være svært at holde øje med sine nøgler, og hvis de først ligger forskellige steder i huset, kan det være et mareridt at skulle rende rundt efter dem, når I skal noget. Hvis du står i sådan en situation igen og igen, så vil det være helt ideelt hvis du har nøgleringe til at samle dem. Det er smukke accessories, der holder dine nøgler samlet, så du kan undgå at mange dem. Med nøgleringe fra www.guldsmedoestergaard.dk, kan du komme ud ad døren, uden at fare rundt efter nøglerne først.

Pengeclips

Skal du i byen med en stor stak penge, men ikke gider en stor pung, der fylder og er upraktisk, så vil den ideelle løsning være pengeclips, der kan holde sedlerne samlet. Det er også praktisk for dig, der bare smider sedlerne i tasken, eller i lommen, og pludselig ikke er sikker på, om du har dem alle sammen. Med pengeclips fra www.guldsmedoestergaard.dk kan du holder styr på dine sedler, og du kan nemt tage den i lommen. Guldsmed Østergaard har forskellige typer du kan vælge imellem, er du interesseret i at have en, så se mere her.