Brændetårne med forskellige træsorter

Hos Den Gamle Brugs haves brænde i et bredt og varieret udvalg af træsorter samt lufttørrede eller ovntørrede brændetårne.

Brændetårne

Køb her dit træ til afbrænding i for eksempel en brændeovn. Du kan, hvis du har brug for meget afbrændingstræ, med fordel købe et brændetårn. Brændetårne fra Den Gamle Brugs bruger kun træ, der er skovet efter etisk korrekte metoder, der gavner miljøet, og de fås i mange varianter, alt efter hvilket behov du har. Tårne af brænde fås i størrelser fra 1,8 til 2,1 kubikmeter, og de er derudover af bedste kvalitet. Du kan af træsorter blandt andet vælge mellem brændetårne af ask, eg eller bøg, der er de sorter, der har mest brændværdi. Bøgetræ har den fordel, at det har en smule højere brændværdi end både ask og eg, dog tager det også længere tid at tørre end de andre førnævnte sorter. Træet til langt størstedelen af brændetårnene fra www.dgb-braende.dk, saves, flækkes og håndstables af Den Gamle Brugs selv, hvilket ydermere sikrer høj kvalitet og varegaranti.

Den Gamle Brugs

Alt løst brænde fra www.dgb-braende.dk er endvidere dansk brænde forarbejdet af dansk arbejdskraft, og det meste både hugges og forarbejdes på Sjælland. Hvis du bor indenfor postnumrene 1000-2799, 3500-4200 og fra 4270 til 4699, kan du sikres du levering kvit og frit, der blot er en af Den Gamle Brugs’ mange servicefordele. Der kan desuden købes alle varer, der findes i webshoppen, hele døgnet rundt. Dette sker gennem en brugervenlig og detaljeret guide, der hjælper dig gennem bestilling samt betaling. Hos www.dgb-braende.dk sikres du alt i alt gebyrfri ekspedition og kortbetaling, hurtig levering, et godkendt betalingssystem, en døgnåben og overskuelig webbutik og et stort, varieret udvalg. Så søger du træ til afbrænding, god service og kvalitets- samt miljøsikret køb, er Den Gamle Brugs uden tvivl en butik for dig.