Bordtennisbat og udendørs bordtennisbord – Stort udvalg hos HomeX.dk

Køb et udendørs bordtennisbord hos HomeX.dk, der også sælger bordtennisbat både til den øvede spiller, og vedkommende der skal til at spille for første gang. Du finder bordtennisartikler som net, bat og bolde til voksne og børn.

HomeX.dk

Køb et udendørs bordtennisbord fra mærker som Stiga og Sponeta

Man har brug for et specialbygget udendørs bordtennisbord, hvis man har planer om at spille udenfor. Det skal kunne klare de lidt hårdere forhold, og det betyder, at man benytter nogle andre materialer end til modellerne indendørs. Det gør også, at et udendørs bordtennisbord får bolden til at hoppe lidt anderledes. Det er en ny udfordring, man lige skal vænne sig til. Hos HomeX.dk finder du modeller fra Sponeta, Stiga og andre kendte producenter af bordtennisborde til udendørs brug. Du kan købe varianter i mange størrelser og med hjul, så de er nemme at flytte rundt på. Det er en fryd at spille denne sportsgren under åben himmel. Uanset om du leder efter et udendørs bordtennisbord til privaten eller til fritidsordningen, kommer du ikke til at kigge forgæves via www.homex.dk.

Gode muligheder for at finde et passende bordtennisbat

Køb også bordtennisbat af høj kvalitet hos HomeX.dk, der også sælger passende covers. Køb elite bordtennisbat, eller foretag et storkøb af billige bat – perfekt til klubben. I kategorien på hjemmesiden finder du også covers til disse, der er med til at beskytte battene. I udvalget finder du Stiga bordtennisbat, der er anset som nogle af de bedste i branchen. Det er vigtigt, at man har et bat, der passer til ens spillestil og ens niveau. Det rette bordtennisbat skal komplimentere ens stil og få det meste ud af en som spiller. Hvis du har brug for rådgivning til at vælge, så står HomeX.dk altid klar til at besvare dine bordtennisspørgsmål. Køb det rette bordtennisbat og cover online til gode priser.

Hos HomeX.dk finder du et bredt udvalg af bordtennisudstyr til fordelagtige priser, hvor du kan købe bordtennisbat, bordtennisnet og andet til sportsgrenen til skarpe priser. Der er også ekstra penge at spare op til Black Friday!