Bliv klogere på S/4HANA og sletning af persondata i SAP

Som en del af den verdensomspændende SAP-forhandleralliance, United VARs, er det danske IT-konsulenthus 2BM et oplagt bud på en partner for virksomheder, der ønsker at bruge den populære administrative software. Læs med her og bliv klogere på blandt andet S/4HANA og meget mere. Men først skal det handle om sletning af persondata i SAP.

2BM

Sikker sletning af persondata i SAP

For hvis du og din virksomhed ønsker en nem, brugervenlig og sikker måde at slette persondata i SAP, har 2BM et værktøj, som er yderst anbefalelsesværdigt. Værktøjet hedder Employee Deletion, og det er helt essentielt for dig og din virksomhed, at sletning af persondata i SAP er muligt – for det er nemlig lovpligtigt. Sagen er, at alle har ret til at blive glemt. Det vil sige, at alle personer, fx en kollega, har ret til at få sine persondata slettet, medmindre virksomheden, der har dataene, som fx kollegaens arbejdsplads, har en juridisk grund til at beholde dem. Alt dette skyldes GDPR, som står for General Data Protection Regulation. Lovgivningen blev indført af EU, og den gælder for alle virksomheder. Du kender den måske også som Persondataforordningen eller Databeskyttelsesforordningen. Sletning af persondata i SAP har med 2BM Employee Deletion aldrig været nemmere.

S/4HANA

S/4HANA er navnet på et nyt system, som SAP satser på. Fx flytter SAP sin teknologiske platform til S/4HANA. Efter planen ophører understøttelsen af de tidligere ERP-teknologier i 2025. Der er allerede mange virksomheder, der migrerer til S/4HANA, og endnu flere der overvejer det. Hvis du har spørgsmål til S/4HANA eller andre forhold, der har at gøre med SAP, skal du endelig ikke tøve med at kontakte det venlige, hjælpsomme og passionerede personale hos 2BM. For ud over at være nogle af Danmarks største eksperter inden for den administrative software, S/4HANA og meget mere, gør de en dyd ud af at tage sig god tid til alle, der henvender sig. Med 2BM som partner går du og din virksomhed ikke galt i byen.