Bliv godt kørende med en Hyundai KONA eller en SEAT Mii electric elbil

Storgaard Biler sælger SEAT og Hyundai til gode priser. Læs bl.a. om den smarte SEAT Mii electric elbil og om Hyundai KONA her.

Storgaard Biler

Smart SEAT Mii electric elbil

Storgaard Biler sælger SEAT og Hyundai biler til gode priser, og du kan både finde brugte og nye modeller samt lease en bil til en fast lav månedlig pris, hvis du fx skal bruge en firmabil. I sortimentet finder du bl.a. den super smarte SEAT Mii electric elbil, som er Danmarks billigste elbil, og som er en sikker vinder, hvis du skal bruge en fremtidssikret bybil. Elbiler er fremtiden, og det bliver mejslet i sten med den lækre lille SEAT Mii electric elbil, for den er virkelig fremtidens bybil. Den har et super lækkert sporty indtræk og er udstyret med den bedste og nyeste teknologi fra SEAT som giver dig en komfortabel køreoplevelse hver eneste gang. Dens motor er stærk, og den er super let at manøvrere. Den har ingen emissioner og kører lydløst rundt i bybilledet. Den kan køre langt på en opladning, og derfor er SEAT Mii electric elbilen også en bil, der kan køre lange ture.

Hyundai KONA

Hos Storgaard Biler finder du selvfølgelig også Hyundai KONA, som er vel er den bedste mini-SUV på markedet. Dens brede akselafstand gør at den ligger super godt på vejen og det gør den derfor oplagt til at kære landevejskørsel og længere ture. Den er rummelig indeni, men beholder det smarte ydre, som gør den let at manøvrere selv i den travle bytrafik. Hyundai KONA er en testvinder og folkets foretrukne, og dens stærke motor og super lækre design gør den til en vinderbil til dem, der skal bruge en alsidig og rummelig bil, som sagtens kan køre mange kilometer. Dens brændstof forbrug er super lavt og gør den til en økonomisk løsning, som vil gøre det lettere for dig at have en bil rent økonomisk. Læs meget mere om Hyundai KONA på siden, hvor du kan bestille en prøvetur allerede i dag og prøvekøre den super lækre mini-SUV og mærke, hvordan den ligger på vejen.