Bestil ure fra MVMT og Ole Mathiesen hos Guldsmed Østergaard

Køb et Ole Mathiesen ur til en, du holder af, eller dig selv. Deres stilfulde ure er særdeles populære. Forhandleren Guldsmed Østergaard kan anbefales for dette mærke, men også hvis du leder efter ure fra MVMT – mere info på guldsmedoestergaard.dk.

Guldsmed Østergaard

Køb dit nye Ole Mathiesen ur hos denne specialist

Du finder dansk design fra mærket Ole Mathiesen på www.guldsmedoestergaard.dk. Her er der ure fra forskellige serier. Køb et Ole Mathiesen dameur eller herreur fra linjerne Classic, Classic 18 kt. Guldbelagt, Royal Marine og 1919 Heritage. Hvis du bestiller et Ole Mathiesen ur som gave, så pakker de det også ind i flot papir hos Guldsmed Østergaard, og det er muligt at vedhæfte en personlig, håndskrevet besked. Denne urproducent blev grundlagt i København tilbage i 1845 af to urmagere, og mærket blev en kongelig hofleverandør. De tidløse og klassiske design kombineret med de schweiziske urværker er opskriften på deres succes. Det er ikke stået stille de sidste knap 200 år. I år 2000 lancerede Ole Mathiesen deres første vandtætte sportsur, og mærket innoverer konstant uden at tage afstand fra rødderne.

MVMT ure til stærke priser på www.guldsmedoestergaard.dk

Du finder også ure fra andre mærker på guldsmedoestergaard.dk. Her kan nævnes MVMT, som udtales ”movement”. Det er i modsætning til førnævnte producent af ure et nyere firma med under 10 år på bagen. MVMT blev lanceret i Los Angeles, USA i år 2013 med en vision om at designe moderne ure i en god kvalitet, som ikke ruinerede køberen. Det er ikke en hemmelighed, at nogle urmærker ligger betydeligt over den almindelige danskers budget. Hvis man browser igennem udvalget af MVMT ure, ser man, at de fleste priser er omkring 1.000 kroner, hvilket er en god pris i forhold til den høje kvalitet. MVMT er også et populært hit blandt unge, og mærket har over 4,5 millioner følgere på sociale medier.

Bestil alt i ure fra MVMT og Ole Mathiesen på guldsmedoestergaard.dk. Her finder du både dameure og herreure – perfekt som gave. Vælg Guldsmed Østergaard, da de har et af de bedste online ursortimenter blandt webshops i Danmark.