Bestil sjove T-Shirts eller keyhangers med tryk fra Profilsport

Skal medarbejderne promovere firmaet så kan du hos Profilsport få T-shirts med tryk. Tøj med print er en oplagt metode til at skabe opmærksomhed omkring forretningen eller særlige produkter. Der er dog også mange andre sjove produkter hos forhandleren, som for eksempel keyhangers med print.
Profilsport

T-shirts med tryk

Skal firmaet repræsenteres på en messe eller skal der uddeles reklameartikler på strøget, er det vigtigt at medarbejderne er klædt ordentligt på. Derfor tilbydes der hos Profilsport T-shirts med print i mange forskellige afskygninger. Når du vælger T-shirts med tryk så har du mange forskellige valgmuligheder, både i forhold til tøjets størrelse, form og farve. Derudover har du naturligvis også medindflydelse på hvad der skal trykkes og hvor det skal placeres på tøjet. Kort sagt har du stor frihed til at give T-shirts med logo nøjagtig det look, der bedst repræsenterer dit firma. Har du spørgsmål i forbindelse med T-shirts med print eller generelle spørgsmål angående udvalget, er Profilsport altid glad for at høre fra dig.

Keyhangers med tryk

Keyhangers med tryk er en smart og billig metode til at efterlade et varigt indtryk på potentielle kunder og samarbejdspartnere. Hos Profilsport tilbydes der derfor mange forskellige varianter og garanteret også en der passer jeres format. Produkterne fås både med direkte, transfer og tampontryk. De levere derudover keyhangers med tryk i din egen pantone-farve og så giver de mulighed for ekstra detaljer, som for eksempel kroge, spænder, med mere. Uanset om der er behov for bulldog-klemme, holder til Id-kort, aftageligt spænde, velcrolukning eller justerbar snor, kan forhandleren utvivlsomt matche dine behov med deres keyhangers. Besøg siden og læs mere om dine muligheder inde for keyhangers med logo print. Kunne du tænke dig at høre mere om særlige løsninger, er deres kundesupport parate, både ved telefonerne og på mail. Keyhangers med print – en billig vej til effektiv branding.