Bestil øjenværn og handsker til erhverv på sikkerhedsgiganten.dk

Sikkerhedsgiganten fører øjenværn, handsker og andet i sikkerhedsudstyr online. Kig på varerne, som både henvender sig til private og til erhverv via www.sikkerhedsgiganten.dk.

Sikkerhedsgiganten

Beskyttende øjenværn til rimelige priser

Sikkerhedsgiganten forhandler øjenværn i forskellige kategorier. Du finder de simple sikkerhedsbriller, vi kender fra nytårsaften, de lidt mere dækkende helbriller samt styrkebriller. Hvis vi bevæger os lidt op i kaliber, kan du shoppe ansigtsskærme samt skov- og industrisæt til skovfogeden og lignende. Du finder også avancerede svejseskærme i den tunge ende online på sikkerhedsgiganten.dk. Vores øjne er uundværlige, og derfor kan man ikke gå for meget op i beskyttelse af disse. Valg af øjenværn afhænger naturligvis af selve opgaven, som siger noget om risikoen. Hos Sikkerhedsgiganten forhandles også tilbehør til øjenværn, hvor du helt konkret finder brillesnore, -rens samt -opbevaring. Gør et slag for øjensikkerheden, uanset om det er til privatbrug eller for hele din virksomhed. Sikkerhedsgiganten har alt, du har behov for, i kategorien med øjenværn. Husk, at disse kun er ét led i en strategi om at minimere risici.

Sikkerhedsgiganten har alt i handsker

Mange opgaver kræver handsker, og det er ikke altid lige meget hvilken type handske, man putter på hænderne. Derfor tilbyder Sikkerhedsgiganten også et særdeles bredt udvalg. Online finder du antistatiske handsker samt modeller i bomuld, butyl og gummi. Du kan klikke dig til kulbeskyttende varianter, offshorehandsker og modeller til svejsebrug. Sørg altid for, at der anvendes en model, som er godkendt til formålet. Ellers opnår man kun en falsk sensation af tryghed. Sikkerhedsgiganten byder stort ind med dyppede, grip, mink og læder handsker. Der forhandles typer til engangsbrug samt strikkede varianter. Stil dig selv nogle spørgsmål, inden du vælger model. Hvilken type arbejde, skal du udføre? Har du unikke komfortkrav? Er der kemikaliekontakt eller risici associeret med skarpe genstande? Disse faktorer siger noget om, hvilken type handske skal vælges.

Sikkerhedsgiganten er leveringsdygtige inden for handsker til så godt som ethvert formål. Klik dig også frem til øjenværn af en gedigen kvalitet som fx beskyttelsesbriller eller svejseværn.