Besøg Himmerlands Pejsecenter, hvis du er på udkig efter en Lotus brændeovn eller en væghængt brændeovn

Hvad end man søger en Lotus brændeovn, en væghængt brændeovn eller andre typer pejse, fyr eller brændeovne, er Himmerlands Pejsecenter altid et godt sted at starte med at kigge. Her finder man nemlig den helt rigtige kombination imellem høj kvalitet og smarte design, samtidig med at et generelt højt niveau af kundeservice sikrer, at man altid kan få et par gratis råd og vejledning med i prisen. Læs mere om butikken og deres katalog herunder.

Himmerlands Pejsecenter

En Lotus brændeovn kombinerer kvalitet og flot design

Når det gælder rendyrket kvalitet og ekstra flotte design, er Lotus brændeovne svære at komme udenom, når man skal købe ny brændeovn. Tager man et kig på kataloget med Lotus brændeovne hos forhandlere som www.himmerlandspejsecenter.dk, er der egentlig ikke heller ikke den store grund til, at man skulle ville det. Med en Lotus brændeovn får man den perfekte kombination imellem et flot look, og gode brændeegenskaber, hvor høj brugervenlighed er en selvfølge. Lotus brændeovne har været produceret siden 1979, og i tidens løb er det blevet til mange flotte og unikke modeller, der lever op til deres mantra om ”quality first”. At Lotus brændeovne så også er utrolig smukke, er jo bare en ren bonus. Se en stor del af de nyeste modeller fra kataloget med Lotus brændeovne hos den danske forhandler allerede i dag.

Find en væghængt brændeovn til dit hjem på himmerlandspejsecenter.dk

Skal I købe ny brændeovn, og har I besluttet at en væghængt brændeovn vil være bedst-egnet til indretningen i jeres stue, finder I et smukt udvalg hos Himmerlands Pejsecenter lige nu. Her er både Lotus, Hwam, RAIS og Termatech repræsenterede; alle fire mærker der med sikkerhed kan levere en væghængt brændeovn, som I vil blive hundrede procent tilfreds med. Prismæssigt sørger butikken for at holde et kundevenligt niveau, uden at kvaliteten på nogen måde er forsømt. Man kan derfor frit vælge den væghængte brændeovn, som man synes bedst om.