Badesalt og ansigtsolie fra fabrikken Badeanstalten i Aalborg

Badeanstalten har udviklet badesalt i rigtig lækker kvalitet med nærende ingredienser. Se også firmaets ansigtsolie, som er udviklet på fabrikken i Aalborg. Læs mere om den danske produktion ved at klikke ind på www.badeanstalten.dk.

Badeanstalten

Køb badesalt til det perfekte karbad

Der er stor forskel på kvaliteten af den badesalt, man finder på markedet. Badeanstalten har udviklet rigt og nærende badesalt, som egner sig både til fodbad og et wellness eventyr i badekarret. Med badesalt fra Badeanstalten får man en aromaterapeutisk oplevelse for sanserne. Det er velvære for sind og krop. Giv evt. badesalt fra denne danske fabrik som gave til en kær person i dit liv, så vedkommende kan skabe en spaoplevelse uden at forlade egen bolig. Badeanstalten har udviklet forfriskende badesalte med agurk og mynte samt en afslappende kombination, der hedder Dans På Roser. Læs mere om de forskellige salte til badekar og fodbad på badeanstalten.dk.

Skøn og helt naturlig ansigtsolie

Du bliver også nødt til at prøve ansigtsolie fra Badeanstalten. Vælg imellem naturlig ansigtspleje til hverdagens selvforkælelse. Alle produkterne er skabt i Danmark på egen fabrik ud fra naturlige råvarer og med masser af kærlighed. Ansigtsolie, ansigtspleje, creme, lermasker og andet i samme kategori bygger på stolte sæbetraditioner, men også brug af nyere teknologier. Giv din hud tid til at ånde med ansigtsolie og creme fra Badeanstalten, der gør det muligt at købe fra hele kollektionen online. Du finder også fabrikkens produkter hos mange andre butikker spredt i hele landet. Klik ind på www.badeanstalten.dk for at læse mere om ansigtsskrub, ansigtsmasker, olie og creme af virkelig skøn og 100 % naturlig kvalitet.

Bliv fristet ved at klikke ind på badeanstalten.dk, og fordyb dig i et naturligt udvalg af kropspleje. Køb f.eks. badesalt og ansigtsolie, eller begiv dig ind i de andre kategorier med sæbe, hånddesinfektion gel, shower gel, salve, læbepomade og meget andet skønt. Badeanstalten lader altid naturens ingredienser tale for sig selv, og derfor indeholder plejemidlerne masser af lækre ingredienser som f.eks. æteriske olier.