Badesalt og ansigtsolie fra Badeanstalten

Køb aromaterapeutiske badesalte og eksklusiv ansigtsolie fra Badeanstalten, der er en lille, stolt fabrik i Aalborg. Læs mere i artiklen her, eller klik direkte ind på badeanstalten.dk, hvor du kan shoppe alle de naturlige produkter til hud og krop.

Badeanstalten

Se udvalget af badesalt på badeanstalten.dk

Lad vandet flyde gennem hanen ned i dit trofaste badekar. Tilsæt badesat fra Badeanstalten, og skab en luksuriøs oplevelse. Hav et frirum efter en hård dag på arbejde, eller når du virkelig skal slappe af og genoplade batterierne i weekenden. Der forhandles en flot række af badesalte på badeanstalten.dk med hver deres dufte og ingredienser. Badeanstalten har udviklet badesalt af høj kvalitet, som er en god kilde til mineraler og sporstoffer af betydning for mennesker. Disse plejeprodukter kan være med til sætte gang i et sløvt system, lette dine menstruationssmerter og agere som et stærkt middel mod dine ømme muskler og led. Badesalt fra Badeanstalten har mange sundhedsfremmende egenskaber, som er værd at bide mærke, men som naturligvis også tilbyder en eksklusiv wellnessoplevelse. Læs mere om de luksuriøse badesalte af naturlige ingredienser ved at klikke direkte ind på badeanstalten.dk.

Køb ansigtsolie og ansigtscreme online

Badeanstalten forhandler også ansigtsolie, som du kan læse mere om her eller inde på hjemmesiden. Fugtgivende ansigtscreme er en vidunderlig ting, og denne fabrik fra Aalborg baserer deres på naturlige ingredienser. Elsker du at massere fugt ind i huden som et af dine morgenritualer? Så kommer du også til at elske den fugtgivende og naturlige ansigtsolie og creme fra Badeanstalten, der baserer deres ansigtspleje på æteriske olier. Bestil vitaliserende ansigtsolie og ansigtsserum online enten som gave eller til dig selv. Gå ikke glip af dette naturlige udvalg af ansigtsolie og pleje, der er resultater af mange eksperimenter på den hyggelige aalborgensiske fabrik.

Badeanstalten baserer deres hudpleje på naturlige ingredienser, stolte traditioner fra Danmark og moderne teknologier. Køb ansigtsolie, badesalt, håndsæbe, massageolie og andre produkter via badeanstalten.dk.