Badeanstalten: Alt i badesalt og massageolie med naturlige ingredienser

Forkæl din krop og dit sind med de lækreste og mest plejende hudprodukter fra www.badeanstalten.dk. Her er noget for enhver hudtype og personlig præference, så vær ikke bange for at gå på udkig i de imponerende sortimenter, hvor du udelukkende finder høj og miljøvenlig kvalitet, som du kan svøbe din krop i. Gå selv på udkig mellem sortimenter af alt fra badesalt og scrubs til ansigts- og massageolier m.m. fra Badeanstalten i dag.

Badeanstalten

Gør badetiden mere luksuriøs med badesalt

Bring oplevelsen af spa og wellness til badet i dit hjem med en af de mange velduftende badesalte fra Badeanstalten. I det skønne sortiment af badesalte har du mulighed for at vælge mellem flere lækre varianter med duft af alt fra rose, nektar, mynte eller noget helt fjerde. Lige meget hvilken duft, du holder mest af, er der garanti for at finde en for dig med en badesalt fra Badeanstalten. Badesaltene er velværende og nærende for din hud, som efterlades blød. Udover at være skøn for selve huden er badesaltene også gode for flere ting, såsom middel mod ømme muskler, beroligelse af sindet og meget mere.

Massageolie med gode, sunde ingredienser

Med en massageolie fra Badeanstalten får du, trods navnet, en olie, som kan bruges til mange flere formål end blot massage. Olierne er nemlig både velegnet til fod- og karbad samt brusebad, og selvfølgelig den afslappende og afstressende massage. Gå selv på udkig mellem de lækre varianter af massageolie, der fås med duft af bl.a. lavendel, ingefær og citrus. På den måde kan du nemt finde en massageolie med den duft, du holder mest af, og som vil få dig til at slappe bedst muligt af. Med en massageolie fra Badeanstalten kan du altså nemt indføre hverdagswellness i dit liv.

Badeanstalten bestræber sig på at ligge inde med de bedste sortimenter af hudplejeprodukter, der er at finde på markedet. Derfor finder du udelukkende høj og miljøbevidst kvalitet, der er god for både krop og sjæl.