Ans Rejser arrangerer bl.a. bustur til Hamborg eller Rhinen og Rüdesheim

Tag med bus til Rhinen, oplev romantiske Rüdesheim. Området omkring Rhinen har så meget at byde på, og mange danskere vender derfor tilbage år efter år. Ans Rejser tilbyder en spækket pakkeferie til området. Denne Tysklandsspecialist byder også ind med en indholdsrig bustur til Hamborg, du kan finde mere om på www.ansrejser.dk.

Ans Rejser

Rhinen plus Rüdesheim og andre dele af Tyskland med bus

Både Rhinen og Rüdesheim byder på idyl i lange baner. Når du rejser til dette område med Ans Rejser, får du halvpension og mange af udflugterne inkluderet i prisen. Det smarte her er, at der er mere styr på de samlede udgifter, når du ikke skal tænke på entreer osv. på selve destinationen. Selve rejsen til Rhinen og Rüdesheim foregår med bus. På ansrejser.dk finder du info om dette program på fem dage, der tager dig omkring Niederwalddenkmal, Heidelberg, Lorelei med mere. Når man er ved Rhinen, så skal oplevelsen naturligvis også indeholde en sejltur. Du kan læse mere om destinationerne Rüdesheim og Rhinen på www.ansrejser.dk, hvor du allerede nu kan bestille bustur til området i sommermånederne anno 2019. Skynd dig, da denne pakkeferie hurtigt udsælges.

Mere info om deres bustur til Hamborg på ansrejser.dk

En anden populær ferie fra Ans Rejser er deres bustur til Hamborg. Denne eksklusive ferie til den nordtyske millionby byder på ophold på 4-stjernet hotel. Det er en unik og anderledes bustur til Hamborg, som giver indblik i nogle af de egne, man normalt ikke får at se. Hamborg er en fantastisk by med masser af interessante bydele som fx St. Pauli og Blankenese. Det tager kun omkring to timer syd for Danmarks grænse, og så er man i Hamborg. Hvis du er en af de personer, der ikke ønsker en lang transporttid, så er en bustur til Hamborg altså en perfekt oplevelse. Ans Rejser er specialister i Tyskland, og der bydes på et utal af ferier med bus til vores naboer mod syd. Hvis du synes, at denne bustur til Hamborg lyder interessant, så læs mere, og evt. bestil på www.ansrejser.dk.

Kom på bustur til Hamborg eller Rüdesheim og Rhinen med Ans Rejser.