2BM tilbyder bl.a. en smart kontraktgenerator og SMART Photo Server til SuccessFactors

2BM tilbyder en lang række værktøjer og applikationer til deres mange kunder. To af disse er deres kontraktgenerator og SMART Photo Server til SuccessFactors, som du kan læse mere om i de nedenstående afsnit. Du kan også klikke direkte ind på 2bm.dk, hvis det kribler ekstra meget i fingrene.

2BM

Kontraktgenerator er et effektivt værktøj

Med 2BMs kontraktgenerator kan du og din virksomhed oprette og generere officielle dokumenter til medarbejderne. Det er selvfølgelig oplagt at nævne ansættelseskontrakter eller andre dokumenter med vigtig info, men mulighederne er mange, når I i virksomheden nemt og effektivt får en strømlinet og overskuelig proces med udarbejdelsen af dokumenterne. Deres kontraktgenerator er med andre ord et værktøj, der skaber tid og plads til, at der kan fokuseres på andre vigtige opgaver i virksomheden. Vedligehold af medarbejderdokumenter har heller aldrig været nemmere, og idéen i at have alle disse samlet ét sted, kommer alle til gavn. En af vigtigste fordele er, at det er muligt at tilføje data fra SAP, som fx arbejdssted, navn m.m. Med 2BMs kontraktgenerator går du og din virksomhed altså ikke galt i byen.

SMART Photo Server til SuccessFactors

Et andet populært værktøj fra 2BM, som også er kendetegnet ved at være tidseffektivt, er deres SMART Photo Server til SuccessFactors. Mange virksomheder har en SuccessFactors-løsning, og med 2BMs SMART Photo Server kan man hurtigt få billeder af medarbejderne implementeret i systemet. Der er mange gode grunde til, at det er værd at få medarbejderbilleder op i jeres system. For eksempel er mange virksomheder i dag så store, at alle nyder godt af at kunne sætte ansigt på hinanden. Mange afdelinger rundt omkring i landet eller i verden gør, at det kan være svært for medarbejdere at få et bånd, der styrker samarbejdet. Men med SMART Photo Server til SuccessFactors skal det være slut. Så kontakt 2BM allerede i dag, hvis du er interesseret i at lære mere. De svarer altid med stor glæde og overskud.