Køb brugskunst og køkkengrej som fx et Royalty Line pandesæt

Hos Home Shoppen kan du købe mange forskellige ting til hjemmet, bl.a. brugskunst og køkkengrej som fx et Royalty Line pandesæt. Men du kan også købe et billigt alkometer og den slags ting til gode priser.

Home Shoppen

Tjek din promille

Kender du det, at du er til middag eller fest, og du gerne vil nyde et glas vin eller et par øl, men du er i tvivl om, hvad din promille er, og om du kan køre hjem igen? Med et billigt alkometer fra Home Shoppen kan du nu nyde et glas vin eller to, og så tjekke om din promille er klar til, at du sætter dig bag rettet. Tjek din promille med et billigt alkometer, før du kører hjem – så er du på den sikre side og kan køre hjem med god samvittighed. Det er en super god opfindelse, som virkelig kan gøre en forskel. Det skal ikke være et tabu at drikke et glas vin eller to og så køre hjem, man skal bare være sikker på, at ens promille ligger under de 0,5. Det er vigtigt at tjekke sin promille, før man kører hjem, for ellers kan man komme til at lave ulykker. Med et billigt alkometer fra home-shoppen.dk kan du være sikker på, at du er på den sikre side.

 

Royalty Line pandesæt

Hos Home Shoppen kan du købe alt til køkkenet af gryder, potter, pander, tallerkner, bestik, glas og køkkenmaskiner. Der er mange forskellige gode gryder og pander i sortimentet, og du kan bl.a. købe et super godt Royalty Line pandesæt til en super god pris i sortimentet. Et Royalty Line pandesæt indeholder forskellige gode pander i forskellige størrelser, så du har en lille pande til de små ting og en større til de store. Der er stor forskel på pander, og nogle gange skal man bruge en pande med høj kant, så man kan lave saucer i den, og andre gange er det fint med en med lav kant. I et Royalty Line pandesæt får du lige de pander, du skal bruge til en super god pris, og du vil helt sikkert elske at kunne lave lækker mad med god slip-let pander. De har en god behandling, så overfladen slipper super let, uanset om du steger kød eller grøntsager. Gode pander giver lyst til at lave god mad!