Find en tvangsfjernelse advokat og lær om § 54 støtteperson hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

I enhver tvangsfjernelsessag, er der har du ret til gratis advokathjælp. Hertil står Advokatfirmaet Strauss & Garlik til rådighed. Du har ret til § 54 støtteperson, der kan hjælpe dig bedst muligt. Du kan få en tvangsfjernelse advokat, der netop har god viden om disse sager, og kan rådgive dig bedst muligt.

tvangsfjernelse.com

Du har ret til en § 54 støtteperson i forbindelse med tvangsfjernelser

En § 54 støtteperson er noget du har ret til, hvis dit barn bliver tvangsfjernet, eller frivilligt anbragt uden for hjemmet. En støtteperson er en neutral fagperson, der hjælper med de spørgsmål og opgaver, der opstår i forbindelse med en tvangsfjernelse. Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan sætte dig i kontakt med en kompetent § 54 støtteperson. Du vælger selvfølgelig helt selv, om du overhovedet vil have en § 54 støtteperson. Derudover kan du også selv vælge, hvem det skal være. Det skal dog være en fagperson som har indsigt i tvangsfjernelsessager. Både pædagoger og socialrådgiver der har arbejdet med det før. Advokatfirmaet Strauss & Garlik kan hjælpe dig med valget af en § 54 støtteperson, netop fordi de har været i kontakt med mange landet over.

Få en tvangsfjernelse advokat til din sag

Tager du ind forbi tvangsfjernelse.com kan du finde advokathjælp med ét klik. Du kan være sikker på at en tvangsfjernelse advokat er der for dig, når du ikke selv ved hvad du skal gøre. Advokatfirmaet Strauss & Garlik vil være klar, til at rådgive og hjælpe, samt tilkoble dig en tvangsfjernelse advokat. De har et team på seks, og selvom du er tilknyttet én tvangsfjernelse advokat, så vil hele teamet stå bag dig. Du er derfor sikret den bedste hjælp og rådgivning. Du kan føle dig tryg ved din advokat, der vil sørge for at du får en retfærdig behandling når det kommer til forældreevneundersøgelse. Du kan lære meget mere om tvangsfjernelse advokater, og hvordan de kan hjælpe dig hos tvangsfjernelse.com.