Vælg den rigtige yderdør til dit hjem – Jydsk Vindueskompagni har løsningen

En yderdør er det første, man ser, når man ankommer til dit hjem. Den skal derfor både være visuelt indbydende og praktisk i hverdagen. Hos Jydsk Vindueskompagni har vi et bredt udvalg af yderdøre, der kan tilpasses efter dine specifikke behov og ønsker. Vi tilbyder døre i forskellige materialer som træ, mahogni, plast og træ-alu, og alle vores døre leveres med 10 års garanti.

Materialevalg – Hvad skal du vælge?
Valget af materiale til din yderdør afhænger af både æstetik og vedligeholdelseskrav. Trædøre er klassiske og kan males i mange farver, så de passer til husets facade. Hvis du vælger en trædør, skal du dog være opmærksom på, at den kræver regelmæssig vedligeholdelse for at bevare sit smukke udseende. Mahogni er en anden mulighed, hvis du vil have en eksklusiv løsning. Mahognidøre har en naturlig modstandsdygtighed over for vejret, men de kræver oliering cirka en gang om året for at forblive flotte.

Plast- og træ-aludøre er derimod stort set vedligeholdelsesfri. Plastdøre er robuste og modstandsdygtige over for UV-stråling, hvilket gør dem ideelle til solrige steder. Træ-alu giver dig det bedste fra begge verdener – træets naturlige varme indvendigt og aluminiumets beskyttelse udvendigt. Dette gør træ-alu til et godt valg, hvis du vil minimere vedligeholdelsen af din yderdør.

Sikkerhed og holdbarhed
Hos Jydsk Vindueskompagni går vi ikke på kompromis med sikkerheden. Alle vores yderdøre er udstyret med tre hængsler og mindst tre lukkepunkter, hvilket sikrer, at døren er robust og lukker tæt. Dette er vigtigt både for at undgå indbrud og for at holde varmen inde i dit hjem.

Tilpasning og fleksibilitet
Vi forstår, at alle hjem er forskellige, og derfor tilbyder vi at din yderdør, der kan skræddersys efter dine specifikke behov. Du kan vælge døre med eller uden glas, bestemme åbningsretning og vælge blandt flere forskellige farver og typer greb. Hos Jydsk Vindueskompagni fremstiller vi alle yderdøre efter mål, så de passer perfekt til din bolig.

Montering og opmåling
Vi tilbyder en detaljeret opmålingsguide, så du nemt kan måle korrekt op til din nye yderdør. Hvis du ikke selv ønsker at montere døren, tilbyder vi også professionel montering gennem vores dygtige montører. De kender vores produkter og sørger for, at din nye yderdør bliver installeret korrekt og hurtigt.

Uanset hvilken yderdør du vælger fra Jydsk Vindueskompagni, kan du være sikker på at få en dør, der både ser godt ud og holder i mange år. Besøg en af vores udstillinger for at se vores udvalg og få rådgivning fra vores erfarne konsulenter.