Er du vild med gør-det-selv? Besøg BBN Shoppen og find bl.a. 3M Dual Lock eller vinyltape

Hvis du er på jagt efter vinyltape, 3M Dual Lock eller andre produkter inden for et væld af industrielle områder, er du kommet til det rigtige sted. For i de følgende to afsnit skal det handle om BBN Shoppen, der er sandt slaraffenland for professionelle og gør det selv-mænd og -kvinder. Rigtig god læselyst.

Fiks det med vinyltape

Siden BBN Shoppen åbnede dørene op for deres første kunder helt tilbage i 1988, er det gået godt for den populære forhandler. For med et imponerende sortiment og en trofast og bred kundeskare sælger det velassorterede foretagende hver dag et hav af produkter til kunder spredt i hele det ganske danske land. Et af disse produkter er vinyltape. Vinyltape har mange forskellige anvendelsesområder, og dette er da også én af årsagerne til, at produktet er så populært blandt BBN Shoppens kunder. Med vinyltape er der snart sagt ikke ét eneste problem, du ikke kan fikse – især ikke hvis du køber det hos den velrenommerede forhandler. For de er nemlig kvalitetsbevidstheden selv. Det vil sige, at de ikke forhandler et eneste produkt, der ikke matcher deres høje krav om kvalitet – heller ikke vinyltape.

3M Dual Lock – produkt med mange anvendelsesmuligheder

Et andet populært produkt med mange anvendelsesmuligheder er 3M Dual Lock. 3M Dual Lock erstatter skruer nitter og bolte. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om 3M Dual Lock, eller andre produkter fra BBN Shoppen, er du naturligvis altid mere end velkommen til at spørge det professionelle, pålidelige og passionerede personale til råds – også når det gælder 3M Dual Lock. De brænder nemlig for at give alle deres kunder en god oplevelse. Så uanset om du kontakter dem telefonisk, over e-mail eller prikker dem på skulderen nede i deres unikke butik i Rødovre, hjælper de dig hellere end gerne. Du finder deres adresse, telefonnummer og e-mailadresse inde på deres brugervenlige, intuitive og veldesignede webshop, bbnshoppen.dk.