SeniorSalg.dk forhandler både nyt fodtøj fra Green Comfort og rollatorer

Seniorsalg.dk byder lige nu på et af landets absolut største udvalg inden for alle produkter til personer, som er ved at være lidt oppe i årene. Her kan man blandt andet købe en prisstærk rollator, i holdbar kvalitet og et smart design. Ovre i afdelingen med fodtøj er der ligeledes en række gode produkter at kigge nærmere på, blandt andet Green Comfort, der er udviklet til at sætte gang i blodcirkulationen i fødderne, og modvirke træthed og ømhed. Læs videre i artiklen herunder.

SeniorSalg.dk

Green Comfort – Smart design der sidder godt på fødderne

Når man kommer lidt op i alderen, oplever de fleste at man gerne vil have noget ekstra komfortabelt fodtøj. Heldigvis er der gode mærker, der har specialiseret sig i at fremstille sandaler, støvler, sko og hjemmesko, der både er stødabsorberende og behagelige, samtidig med at de har et nydeligt design. Ét af mærkerne er Green Comfort, som du lige nu finder hos www.seniorsalg.dk. Green Comfort præsenterer en bred vifte af smarte design, der sidder utrolig godt på fødderne. Green Comfort fodtøj udmærker sig desuden ved deres EnergySole, der aktiverer små og store muskler i foden, hvilket både modvirker træthed og øger blodcirkulationen.

Du kan også finde forskellige typer af rollatorer

Udover fodtøj fra Green Comfort, har SeniorSalg.dk blandt andet også et godt udvalg af rollatorer. Alle modeller man finder i kataloget er udviklet til at være sikre at bruge, og til generelt at gøre hverdagen for gangbesværede langt mere mobil. Der er desuden forskellige typer rollatorer man kan vælge imellem, fx modeller der kan foldes sammen så de fylder ekstra lidt, rollatorer til de mindre ture hvor man primært bevæger sig rundt i hjemmet samt en række andre modeller der også giver støtte til gangbesværede. Er du i tvivl om hvilken rollator som passer bedst til dig, kan du altid rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden, og få en snak.