Fantastisk udvalg i sofaer og havemøbler

Direkte Import er lige nu en af de mest spændende butikker på nettet, når det gælder møbler i retro design. Blandt andet finder man et fantastisk udvalg i sofaer og havemøbler.

Direkte Import

Sofaer

Kan du ikke rigtig finde en sofa der passer ind i indretningen hjemme i stuen hos de store, velkendte forhandlere? Så er det måske tid at kigge forbi retro møbelforretningen Direkte Import. Her finder du nemlig et fantastisk udvalg i sofaer, havemøbler og mange andre typer møbler i retro design. Siden kan bestemt ikke anklages for at have det største udvalg i verden. Men det har tydeligvis heller aldrig været formålet. Man præsenteres tværtimod for et begrænset udvalg, hvor der tydeligvis er sat tid af til at finde frem til de helt rigtige design, som ejerne ønsker at præsentere sine kunder for, uanset om det gælder sofaer eller andre møbler. Siden udvalg i sofaer bugner ganske simpelt i kreativitet, og passer perfekt til møbel entusiaster, der gør ekstra meget ud af indretningen derhjemme.

Havemøbler

Lige som det gælder med sofaer, så finder du også et fantastisk udvalg i havemøbler hos Direkte Import. Du finder både komplette sæt, cafeborde og stole, loungesofaer og meget mere. Vil du gerne indrette terrasse og have, så dine naboer bliver ekstra imponerede, så er Direkte Import det helt rigtige sted at besøge. Havemøbler fra Direkte Import er foruden at være fantastiske rent designmæssigt, også udvalgt med forbehold for det danske sommervejr. Der skulle derfor være gode chancer for at I kan nyde jeres nye havemøbler i lang tid frem, hvis man træffer de korrekte forholdsregler.

Klik ind på www.direkteimport.dk allerede nu, og se det flotte udvalg i havemøbler, sofaer og et væld af andre møbler.