Logotape og elastikker i massevis hos H.C. Jacobsen A/S

Er du interesseret i at finde nye metoder til at skabe opmærksomhed omkring dit firma, så er H.C. Jacobsen A/S forhandleren for dig. Her tilbydes der blandt andet logotape og elastikker til aldeles skarpe priser, og du kan altid regne med en rigtig høj produktkvalitet. Se nærmere på deres store udvalg og find hvad du skal bruge.

H.C. Jacobsen A/S

Billig logotape med tryk

Logotape er en simpel, billig og yderst effektiv måde at gøre reklame for dit brand. Mange firmaer bruger logotape, blandt andet for at få mest muligt ud af forsendelsesomkostningerne, men også som forsegling så man kan se om emballagen har været brudt. Hos H.C. Jacobsen A/S har du mulighed for at få logotape med tryk i både 1, 2, 3 og 4 farver, og du har mere end 20 standardfarver at vælge imellem. Derudover tilbydes der naturligvis betydelige rabatter ved større ordrer. Med hurtig levering, førsteklasses service og stærke priser, går du ikke galt i byen hos H.C. Jacobsen A/S når du skal bestille logotape. Besøg webshoppen i dag og læs nærmere om dine muligheder. Kunne du tænke dig at høre mere om deres logotape, kan du altid kontakte deres kundesupport.

Alt i elastikker til rimelige priser

Er det blevet tid til at købe elastikker, så bør du ikke gå glip af et kig på det store udvalg hos H.C. Jacobsen A/S. Her forhandles der nemlig elastikker og gummibånd til aldeles konkurrencedygtige priser og du behøver aldrig at gå på kompromis med kvalitet. For at kunne imødekomme ethvert behov, kan du finde elastikker i et væld af forskellige farver og størrelser. Er det pallegummibånd eller H-bånd du skal bruge, kan disse ligeledes findes i deres store udvalg. Gå ikke glip af et kig på deres elastikker – besøg webshoppen og gør en god handel. Vil du vide mere om deres elastikker, er de altid glade for at høre fra dig.