Konsultation i HP Service Manager og den lidt mere nye Cherwell software

Hos Devoteam | Globicon kan du få rådgivning inden for diverse IT service management programmer. Heriblandt er der tale om HP Service Manager samt Cherwell software, som begge er anerkendte løsninger benyttet i et væld af virksomheder i Danmark og udland.

Devoteam | Globicon

HP Service Manager – en meget populær ITSM software

Hvis I vælger HP Service Manager, så får firmaet en pakke inkl. en IT service desk. Det er enkelt at konfigurere denne mulighed, så den passer ordentligt til virksomheden. HP Service Manager er benyttet i flere brancher, og er en on-premise løsning, som man har mulighed for at benytte på flere platforme. Det er derfor muligt at tilknytte HP Service Manager til en mobil klient. Med den indbyggede selvbetjeningsportal er det muligt for jeres service team at samarbejde på bedre vis. Det er også værd at lægge mærke til, at denne ITSM (IT service management) understøtter Change Management, Service Level Management, Release Management, Request Fulfillment, Incident Management, Configuration Management, Knowledge Management, Problem Management samt Servicekatalog. Klik ind hos Devoteam | Globicon, og find mere info.

Cherwell software rådgivning hos firmaet Devoteam | Globicon

Cherwell software er lidt nyere software, der så småt er ved at blive populært i Danmark. Det er især virksomheder i USA og også England, der benytter Cherwell software. Hvis du vil have konsultation lige fra start til slut, så er det Devoteam | Globicon, du skal have fat i, der naturligvis er eksperter i Cherwell software, der er i stand til at øge kvaliteten sammen med hastigheden af løsningstiden.

Cherwell software er ved at blive populært, og Devoteam | Globicon tilbyder den rette konsultation. Du er også i stand til at finde mere info om HP Service Manager, der ligeledes er et program inden for Service Management. Der tilbydes hjælp lige fra planlægning og strategi til optimering efter implementeringen. Hvis du ikke kender meget til disse ITSM løsninger i forvejen, kan du danne et hurtigt overblik inde på devoteam-globicon.dk.