Køb alt lige fra pusleunderlag til Liberty of London metervarer hos super carla

Find et utal af produkter til de mindste medlemmer af familien hos super carla. Du kan finde et stort udvalg af sengetøj, sengerande, pusleunderlag og andet babyudstyr. Alle disse produkter, du finder, er af utrolig høj dansk kvalitet og design.

super carla

Liberty of London metervarer

Er du på jagt efter de lækreste tekstiler til børnene, kan du med fordel gå efter Liberty of London stoffet. Dette stof kan du med fordel gå på jagt efter, da stoffet er produceret med det utroligt populære ”Tana Lawn” bomuld, der er 100% økologisk. Det økologiske bomuld er medvirkende til, at du uden problemer kan bruge produkterne til de mindste i familien, da det er medvirkende til at mindske risikoen for farlige stoffer i tekstilerne, som dine børn benytter. Liberty of London stoffet er letgenkendeligt på grund af den lækre silkeoverflade, som præger tekstilet.

Du kan med fordel gå på jagt efter Liberty of London på super carlas webshop her – http://super-carla.dk eller besøge deres showroom i København, hvor du kan se produktet fysisk.

Praktisk pusleunderlag

Når du skal pusle dit barn på offentlige steder, eventuelt på restauranter eller i indkøbscentre, er der behov for et praktisk pusleunderlag. Du kan finde et stort sortiment af kvalitets pusleunderlag hos super carla. Pusleunderlagene kan du finde i mange forskellige prints med forskellige motiver og i forskellige farver. Med pusleunderlaget får du en pose med, som du kan have tilbehøret, du skal bruge til at pusle med, i uden problemer. Fælles for alle disse pusleunderlag er, at de af utrolig god dansk kvalitet og design.

Hvis du synes, det lyder interessant, kan du finde disse produkter hos super carla på deres webshop her – http://super-carla.dk eller i deres showroom på Østerbro.