Køb alt lige fra Fligg konstruktionslegetøj til pannabaner hos Nikostine

Hos Nikostine er det legende let at finde noget der er sjovt for alle børn. På www.nikostine.dk finder du alt, lige fra Barbie dukker, tøj og køretøjer, til komplette udendørs legepladser, møbler, gynger og klatrestativer. Nikostine har det hele indenfor legetøj og legeudstyr, herunder et væld af kvalitetsprodukter fra blandt andre Fligg. Så besøg deres webshop på www.nikostine.dk, og se deres store udvalg indenfor Pannabaner, samt meget meget mere.

Nikostine

Fligg konstruktionslegetøj

Med det sjove og udfordrende konstruktionslegetøj Fligg er der ingen ende på den gode leg. Fligg er både spændende og lærerigt, og med de mange kombinationsmuligheder er der mange timers underholdning at komme efter med Fligg brikkerne. Fligg er god træning for finmotorikken og så er brikkerne fremstillet i et materiale der er behageligt at røre ved. Dertil kan Fligg brikkerne også maskinvaskes i vaskepose, så de er lette at holde rene, også når de udsættes for fedtede fingre. Fligg egner sig godt til at stimulere de smås fantasi, og med det simple design kan alle være med, også de voksne. Hos Nikostine kan du bestille Fligg i mange farver og former, og hvert sæt indeholder et væld af forskellige elementer.

Pannabaner i forskellige størrelser og designs

Skab de perfekte forhold for spil og leg i skolegården eller på sportsbanen, med Pannabaner fra Nikostine. Pannabaner gør det sjovere og lettere at lege på udendørsarealer, da deres praktiske design kan afskærme forskellige aktiviter fra hinanden. Med Pannabaner kan der spilles fodbold, sjippes og gynges i arealer der støder op til hinanden, da skillevæggene forhindrer bolden i at ryge ud af banen. På den måde er Pannabaner også med til at definere spillets grænser, så aktiviteterne kan foregå i et kontrolleret miljø, der er sjovt for alle. Pannabaner fra Nikostine fås i mange forskellige størrelser og designs, så det er let at skræddersy en løsning der egner sig optimalt til netop dine forhold.