Køb Grønt tag og flammespærre online

Når der skal lægges tag, er det altid vigtigt at tænke på sikkerhed, både når det lægges, men også efterfølgende. Hos www.phonixtagmaterialer.dk kan du være helt sikker på at finde det, som du skal bruge. De tilbyder blandt andet grønt tag og flammespærre, samt andet du kan have brug for, når der skal lægges tag.

Phønix Tag Materialer

Grønt tag

Med et tag projekt er det vigtigt, at det helt rigtige vælges, der passer til huset, og som passer til personlige præferencer. Tager du ind forbi Phønix Tag Materialer, så kan du finde lige det der skal bruges, til det tag du er ved at lægge. Hos dem kan du blandt andet finde grønt tag, der er den miljøvenlige løsning, som giver et flot tag. Det vil derudover også være det helt rigtige valg, hvis du tænker på miljøet. Det vil nemlig reducere nedløbet af vand fra tagflader med 50 %. Det er helt sikkert den rigtige løsning, for de kraftige regnskyl i byerne, og vil samtidigt også give et område, hvor der kan plantes flotte blomster eller grøntsager. Med det flotte design og funktionalitet vil et Grønt tag fra Phønix Tag Materialer være både økonomisk og miljømæssigt praktisk.

Flammespærre

Når der lægges tagpap, er det selvfølgelig vigtigt at tænke på sikkerhed, så der undgås fugt og brand. Hos Phønix Tag Materialer kan du finde det rette, blandt andet med deres flammespærre. Det er et materiale der lægges ovenpå polystyren isolering. Det kan lægges ud ved grader helt ned til +5. Det er vigtigt at materialet står opret på et tørt underlag, så det er beskyttet mod fugt, samt kraftig og vedvarende opvarmning af sol. Det vil uden tvivl være det helt rigtige valg for dig, der ønsker det bedste underlag og beskyttelse. Du finder det ideelle flammespærre hos Phønix Tag Materialer, der har lige det der skal bruges, når der lægges tag.