Hos GRÖNFELD kan du finde et højbed med sneglekant samt diverse plantebakker

Leder du efter ting til terrassen, haven, altanen, udestuen m.m.? Så prøv at kigge forbi GRÖNFELD, der har en række egenproducerede designs i en god kvalitet. Find fx et højbed med sneglekant eller plantebakker online.

GRÖNFELD

Et unikt højbed med sneglekant i minimalistisk design

Det er smart med højbed med sneglekant, så der ikke kommer ubudne gæster ind i ens bed. Derfor har du muligheden for at vælge sneglekanten til online på gronfeld.dk. Det smarte ved deres højbede er, at de kan sammensættes, så man har selv mulighed for at bestemme dimensionerne inden for visse kvanter. Dette er gældende for de klassiske rektangulære modeller, men hvis du vil have et super moderne og skulpturelt design, så finder du nogle nærmest dekonstruerede modeller i kategorien hos GRÖNFELD. Uanset om du leder efter et højbed med sneglekant eller med hjul og bund, så er det muligt at finde det rette hos GRÖNFELD. Deres udvalg kommer bl.a. i galvaniseret jern og aluminium, og det er også muligt at finde et højbed i rustent jern for et raw look.

Flere typer af enkle plantebakker

Klik ind på gronfeld.dk for at se deres plantebakker, der naturligvis også kommer i flere farver. Se de minimalistiske design, der er kendetegnende for udvalget hos GRÖNFELD. Hvis du leder efter et underlag, der pynter, så er plantebakker perfekte til formålet. Det behøver ikke kun at være planter, der står på dem, men en kombination af planter og små pyntegenstande giver et skønt look. De simple designs gør, at de passer ind i alle hjem, så du selv kan sætte dit personlige præg. Stil plantepotter, brugskunst m.m. på de unikke plantebakker. Se modellerne i aluminium ved at klikke ind på hjemmesideadressen.

Har du problemer med snegle? Så bestil et højbed med sneglekant hos GRÖNFELD, eller find en plantevæg, plantekasser eller evt. plantebakker af en høj kvalitet inde på hjemmesiden. Bestil online, og få nye artikler til haven i en fart!