Giv dit barn masser af underholdning med Trix Tracks kuglebaner og Tangle fra KREA

Er dit barn vild med at lege med Tangle og kuglebaner, så er der masser af underholdning at finde hos Nikostine. Besøg dem her www.nikostine.dk og find inspiration på deres spændende online shop med legetøj til børn i alle aldre.

Nikostine

Tangle styrker dit barns koncentration

Legebyen.dk er en fantastisk shop for dig, der holder af at skabe lærerige rammer for dit barn. På deres shop finder du et bredt udvalg af legetøj, som kan motivere og inspirere dit barn til læring gennem leg og social samvær. Her finder du blandt andet det populære Tangle fra KREA. Tangle er en serie af forskellige former, som kan drejes, så de danner nye former. De består af små led i skønne farver, der runder let. Når de drejes kan de gå fra en lang ring til en samlet kugle. Tangle er sjov at lege med, og de kan hjælpe dit barn til at styrke koncentrationen og virker positivt på indlæring. Klik ind her www.nikostine.dk og læs mere om det terapeutiske Tangle fra KREA.

Få masser af underholdning med kuglebaner

Er dit barn glad for at lege med kuglebaner, så har Nikostine nogle sjove og udfordrende kuglebaner fra Trix Track. Trix Track har designet forskellige udgaver af baner med sjove detaljer, som giver kuglerne liv. Deres baner er designet med fokus på at lære dit barn om årsag og virkning. De har derfor forskellige funktioner indbyggede, der kan ændre kuglens bane. Alle kuglebanerne kan sættes sammen, så du kan udvide banens størrelse, når barnet bliver ældre. Klik ind her www.nikostine.dk og find de sjove baner fra Trix Track, så dit barn kan få masser af underholdning.

Hjælp dit barns koncentration med Tangle eller giv det masser af underholdning med Trix Tracks kuglebaner hos Nikostine. Besøg dem her www.nikostine.dk og find deres spændende shop med legetøj til børn i alle aldre.