Forhandler af dykkerflasker og regulatorer til dykning fra anerkendte mærker

Ocean Dive står klar til at hjælpe dig med at blive klar til dine kommende dykkerture. De fører dykkerflasker, regulatorer til dykning og et væld af andet tilbehør til dykning fra anerkendte mærker og til skarpe priser. Du kan læse meget mere nedenfor.

Ocean Dive

Bredt udvalg af dykkerflasker

Hos Ocean Dive finder du det helt rigtige udstyr til dig og din dykkerhobby. Med produkter, der emmer af kvalitet og er yderst anerkendte på markedet, kan du være helt sikker på at få det maksimale ud af din næste tur under vand. Blandt det enorme sortiment vil du støde på et lækkert udvalg af dykkerflasker. Både i form af enkeltflasker, dobbeltflasker, samt et lækkert udvalg af flasker til dykning, der er fremstillet i aluminium. Det kan være svært at finde de helt rette dykkerflasker og det ideelle valg afhænger i høj grad af, hvilken slags dykning du brænder for. Flasker til dykning er relativt dyre og det er derfor vigtigt, at du er bevidst om hvilken slags og hvilken størrelse du har brug for. Har du yderligere spørgsmål til valg af dykkerflasker, kan du tage kontakt til Ocean Dive via deres hjemmeside, hvor dygtige medarbejder står klar til at rådgive dig.

Regulator til dykning giver tilstrækkelig ilttilførsel

Som du nok allerede godt er klar over, føles det helt specielt at færdes under vandet – i hvert fald sammenlignet med på landjorden. Der er mange forskellige elementer i dykning som man skal være opmærksom på og visse stykker udstyr, der skal hjælpe dig med at færdes trygt, sikkert og behageligt under vand. Et regulatorsæt er næsten helt uundværligt, når du er ude at dykke. En regulator til dykning hjælper dig med at trække vejret ordentligt og få tilstrækkelig ilttilførsel. Ocean Dive byder på et hav af forskellige regulatorer – også i form af regulatorsæt, hvor du får tilbehør som slanger og trykmålere med, hvilket også er uundværligt på dykkerture. Køber du en regulator til dykning hos Ocean Dive i form af et sæt, er der altså mange penge at spare og du kan være helt sikker på, at udstyret fungerer til UG sammen. Tjek udvalget af regulatorer til dykning ud på www.oceandive.dk.

Køb dit dykkerudstyr via Ocean Dive og vær sikker på at gøre en god handel.