Find en Flexfit cap fra New Era hos High5shop.dk

Leder du efter en Flexfit cap? Disse sidder, som bekendt, tæt omkring hovedet. Denne teknologi er benyttet på kasketter fra et væld af mærker. Et af dem, som bliver omtalt i denne artikel, er New Era, som er et cool kasket brand, der ofte ses i det danske gadeliv.

High5shop.dk

Flexfit cap – justerer sig selv til hovedstørrelsen

Find en Flexfit cap online hos High5shop.dk. Du kan købe de originale Flexfit caps til en god pris, og der sælges også masser af modeller fra andre brands med denne teknologi. Teknologien benyttes ikke kun i caps men også i bøllehuer og sixpences. Der er flere gode grunde til at handle hos High5shop.dk. Der er tale om en specialforretning med speciale i Flexfit caps. Du kan derfor være sikker på at finde et opdateret udvalg med de mest cool modeller fra alle de kendte brands inden for street fashion. Hav altid den rette Flexfit cap til lejligheden, hvad end det er skole, arbejde, en tur i byen eller en skate session med dit crew.

Den klassiske New Era kasket med NY logo

De populære New Era kasketter findes også hos High5shop.dk. Der er tale om et ægte amerikansk brand, der for alvor har sat sit præg på gadelivet og hiphop kulturen. Det er også et af de ældre brands, som har været til i knap 100 år. New Era formår at skabe tidløse kasketter. Du kender nok allerede den kendte NY kasket fra New Era, hvor de to bogstaver overlapper for at skabe det ikoniske logo. Disse New Era kasketter er benyttet af famøse kunstnere i hiphop kulturen igennem mange årtier i musikvideoer og ved live performances. Du finder også andre modeller fra mærket hos High5shop.dk, der altid har den rette kasket uanset stil.

Find en fed New Era kasket eller modeller fra andre cool brands hos High5shop.dk. Der kan nævnes Mister Tee, Atlantis, Brixton, DC, 47 Brand og Pelle Pelle, men der er også mange andre af de populære spillere i branchen i dette udvalg. Mange af mærkerne benytter Flexfit teknologien, der giver en fleksibel cap, som sidder godt til på hovedet.