Find din nye lagerreol eller mezzanin hos Reol Hansen

Uanset om du skal bruge en ny lagerreol eller en mezzanin, kan du hos Reol Hansen gøre en god handel. Her kan du finde opbevaringsløsninger i mange forskellige prisklasser, og de er naturligvis altid glade for at skræddersy den perfekte løsning for dig.

Reolhansen

Lagerreol i højeste kvalitet

Hos Reol Hansen forhandler de altid et omfattende udvalg af lagerreoler, og de ønsker naturligvis at kunne imødekomme ethvert behov. Derfor har de samlet mange forskellige varianter af lagerreoler, så hvad end du har et særligt udseende eller opbygning i tankerne, går du ikke galt med deres udvalg. I mere end 30 år har den populære forhandler leveret lagerreoler til hele landet, og de mange tilfredse kunder er et tydeligt bevis på deres høje kvalitetsstandard. Uanset om du leder efter en lagerreol til dit hjem eller virksomhed, og uanset dit budget, er deres webshop værd at besøge. Der føres både nye og brugte lagerreoler og de tager naturligvis hensyn til hvis du har særlige ønsker eller specifikke behov. Tag et kig på dine muligheder, eller kontakt deres kundesupport, hvis du kunne tænke dig at høre mere om hvad de kan gøre for dig.

Mezzanin

Har du brug for flere kvadratmeter til opbevaring, kan en indskudt etage være den helt rigtige løsning for dig. Med en mezzanin kan du hurtigt få ekstra plads til en stærk pris, og du har naturligvis mange forskellige løsninger at vælge imellem. Hos Reol Hansen har de mange års erfaring indenfor lagerinventar, og i samarbejde med deres professionelle team, kan I finde en mezzanin der passer til netop dit lagerrum. Deres mezzaniner har en imponerende bæreevne på omkring 500 kg/m2, og du slipper for at skulle betale for et dyrt nybyggeri. Besøg webshoppen og se nærmere på deres mezzaniner. Kunne du tænke dig et godt tilbud på en mezzanin, skal du blot kontakte deres kundeservice.