Boligtekstil og skumgummimadrasser – mere info på skumhuset.dk

Bestil alt i boligtekstiler online hos Skumhuset, der har samlet et sortiment af boligstof fra de bedste leverandører. Denne hjemmeside er ligeledes en specialist i skumgummimadrasser.

Skumhuset

Skumhuset er førende i salg af boligstof

Hos Skumhuset føres meget fra Kvadrat, hvis du ønsker metervarer af en sublim kvalitet. Det er en af Danmarks mest efterspurgte fabrikanter af boligtekstil, så derfor har du adgang til ekstra mange kvalitetsstoffer fra Kvadrat på skumhuset.dk. Se flotte billeder af udvalget med boligstof online. Yderligere findes der ekstra meget i møbeluld samt udendørsstof, og du kan også finde den rette voksdug via denne netbutik. Shop ligeledes kunstlæder, betræk til hynder og andet fra Kvadrat og andre brands som Gabriel, C. Olesen, Danish Art Weaving, Skjalm P. og andre. Du kan naturligvis også kontakte Skumhuset, og få vejledning om deres udvalg af boligtekstil. Hos butikken her importeres boligstof m.m. fra Spanien, Holland og andre lande i Europa.

De bedste skumgummimadrasser på det danske marked

Har du brug for skumgummimadrasser til et specifikt projekt? Skumgummimadrasser giver mange kreative muligheder, og hvis du søger efter inspiration, kan du se flotte billeder af forskellige cases online på skumhuset.dk. På deres egen fabrik opskæres skumgummiet, så det matcher kundens krav. Vælg Skumhuset, hvis du søger efter custom løsninger inden for skumgummimadrasser. Deres Øko-Tex certificerede skumgummi er kendt for kvaliteten. Der er selvfølgelig forskel på skummen, så tøv aldrig med at kontakte Skumhuset for at få vejledning til valg af de rette skumgummimadrasser. Farvevalget har en del påvirkning på udtrykket i rummet, så vælg med omhu. De forskellige super behagelige madrasser i skumgummi fås i skønne faconer. Se fx de hyggelige macarons perfekt til afslapning.

Skumhuset er en populær forhandler af skumgummimadrasser, da man kan tilpasse købet til ens specifikke projekt. Derfor er det muligt at bestille madrasser efter ens egne mål. Køb også boligtekstil i metermål via webshoppen på skumhuset.dk, hvis du ønsker boligstof af en rigtig god kvalitet.