Bliv klar til sommeren med North badetøj og shorts til store mænd

Er du på jagt efter en god forhandler af shorts til store mænd og North badetøj, så er Venus & Mars XL helt sikkert et sted for dig. Besøg dem her www.venusogmarsxl.dk og find deres spændende kollektioner af modetøj til herre fra de bedste brands.

Venus & Mars XL

Shorts til store mænd i klassiske designs

Venus & Mars XL er en spændende online shop, som har samlet et bredt udvalg af kollektioner til damer og herre med former. Mangler du for eksempel en shop, hvor du kan finde shorts til store mænd i moderigtige designs, så har de et bredt udvalg, som helt sikkert vil gøre din garderobe mere spændende. Her finder du blandt andet shorts til store mænd fra Maxfort. Maxfort designer modetøj med klassiske udtryk, som passer til den moderne mand. Du finde deres populære model Cargo med sidelommer og baglommer med klap. Den har en grøn farve og lukkes med en flot knap. Klik ind her www.venusogmarsxl.dk og køb modellen og andre shorts til store mænd fra Maxfort, så du kan blive klar til sommeren.

North badetøj til mænd

Mangler du et par gode badeshorts, så har Venus & Mars XL et godt udvalg af North badetøj til mænd. I deres kollektion finder du for eksempel et par lange badeshorts med praktiske lommer. Badeshortsene er i sort og lommerne bagpå kan lukkes med velcro. Der er en elastik i taljen og snore, som kan justere pasformen. De er lavet i polyamid, som kan tåle at være i klorvand og saltvand, hvis de skylles godt efter brug. Klik ind her www.venusogmarsxl.dk og find det smarte North badetøj til super gode priser og med kvaliteten i top.

Forny din garderobe med shorts til store mænd og North badetøj hos Venus & Mars XL. Besøg dem online her www.venusogmarsxl.dk og tag på en spændende shoppetur.