Bestil saltning, eller læs mere om uddannelse inden for erhvervsrengøring

Har du brug for at hyre et firma til at hjælpe med saltning? Anders Andersens Rengøring tilbyder mange services til erhverv inkl. denne, og det er også muligt at få uddannelse inden for rengøring med henblik på at arbejde i firmaet.

Anders Andersens Rengøring

Saltning er en tilbudt service hos Anders Andersens Rengøring

Der tilbydes saltning og snerydning af veje, fortov m.m. hos Anders Andersens Rengøring. Der er tale om akut saltning og rydning af sne, så der er fri passage igen. Anders Andersens Rengøring kan også hjælpe med at fjerne istapper, der kan være en risiko, hvis de bliver for store. Nogle tage har det med at samle masser af sne, hvilket kan være en kæmpe belastning. Firmaet tager også ud og fjerner disse, hvis det er nødvendigt. Som du kan høre tilbydes der en del i saltning og snerydning på siden aaren.dk, og alt arbejdet bliver udført af folk med erfaringer inden for snerydning.

Få en uddannelse i specifikke emner inden for firmarengøring

Er du interesseret i at arbejde med rengøring? Kom på uddannelse hos Anders Andersens Rengøring. Der afholdes omkring 50 kurser om året, som har til formål at uddanne samt efteruddanne personale. Der bliver lagt vægt på, at du får de værktøjer, der er nødvendige for, at du kan udføre et pletfrit stykke arbejde. Anders Andersens Rengøring er en stor virksomhed, hvor det er muligt at gøre karriere i, og det er normen at rekruttere nye ledere blandt det eksisterende rengøringspersonale, så det er muligt at komme frem i feltet, hvis man er ekstra ambitiøs. Hvis du søger efter rengøringsuddannelse med henblik på at arbejde for Anders Andersens Rengøring, så kan du læse lidt mere på ovenstående link. Det er en uddannelse med stort fokus på forståelse.

Du kan komme på uddannelse i erhvervsrengøring hos Anders Andersens Rengøring. Firmaet gør langt mere end blot at rengøre for firmaer. En af de andre services er fx saltning af fortov om vinteren.