Udlejning af jukebox i aarhus

Hos JukeboXpressen kan man leje en jukebox i Aarhus eller omegn til sin fest. Så er man sikret både god musik og stemning til en rigtigt god pris.

Jukebox

JukeboXpressen er en af Østjyllands førende udlejere af jukeboxe. Med en fed jukebox kan man virkeligt sætte skub i sin fest, især hvis man lejer den hos JukeboXpressen. Her kan man nemlig som det eneste sted i Aarhus og omegn leje de populære jukeboxe fra Sir Juke, der er et dansk firma, der har revolutioneret den moderne jukebox på mere end ét plan. For det første kommer Sir Juke i et lækkert og moderne design. Dernæst kan Sir Juke tilbyde en lang række smarte funktioner, som man ikke finder hos andre jukeboxe. Et stort udvalg af sange, en indbygget DJ-funktion og mulighed for fællessang for bare at nævne ganske få af de muligheder, man har, når man lejer en Sir Juke jukebox hos JukeboXpressen. DJ-funktionen fungerer således, at flere populære danske DJs som for eksempel Kato og Morten Breum har forberedt DJ-sets, som Sir Juke kan afspille. På den måde er det næsten som at have en rigtig DJ til at spille til ens fest. Skulle der blive lyst til fællessang, kan Sir Juke også akkompagnere dette og skabe en rigtigt fed og festlig stemning. Sir Juke hos JukeboXpressen kommer både i den store Sir Juke-model og den mindre Sir Juke Light, som man selv kan afhente hos et af JukeboXpressens lagre omkring Aarhus. Sir Juke leveres kvit og frit direkte til ens fest og hentes igen bagefter.
Skal man leje en fed jukebox til sin fest i Aarhus eller omegn, så er det altså hos JukeboXpressen, man bør gøre det. Her kan man leje fede jukeboxe til gode priser og dermed sikre, at der er styr på musikken under hele ens fest eller arrangement.