Træpiller og træbriketter fra Barlinek

Hos Pillemadsen.dk sælges der Barlinek træpiller og træbriketter.

Barlinek

Barlinek er et yderst anerkendt og kæmpe polsk firma, der primært gør sig i salg af trægulve. Barlinek gør hvad de kan for at benytte noget af det fineste træ og tilstræber at få det bedste ud af deres materialer. Overskuddet af materialer, herunder savsmuld fra produktionen af trægulve, bruger Barlinek til produktionen af træpiller og træbriketter. Barlinek bruger savsmuld fra kraftige og hårdeste træ, herunder mahogni, ask, eg og flere til. Barlinek gør meget for miljøet og forsøger altid at tænke miljørigtigt. Derfor benytter man blandt andet spildmateriale fra træproduktionen til produktionen af Barlineks træpiller.
Barlinek træpiller hos Pillemadsen.dk sælges i forskellige former á omkring 1000 kilo, hvor man både kan købe 40 sække á 25 kilo, 60 sække á 15 kilo, 65 og 66 sække á 15 kilo og bigbags. Brændværdien på de fleste træpiller fra Barlinek er 4,9 kwh/kg, men der kan købes specialposer med træpiller, hvor brændværdien er 5,3 kwh/kg. Vandindholdet på Barlineks produkter er alt i mellem 4-8 %, mens askeindholdet er 0,3-0,5 %. Ønsker man at købe store mængder af træpiller, så kan man kontakte Pillemadsen.dk og få en dagspris på det valgte produkt.
Pillemadsen.dk er en dansk virksomhed, der er placeret i Tyskland. Derfor kan man købe træpiller fra Barlinek hos Pillemadsen med en moms på blot 7 %. Pillemadsens lager ligeså vel som deres butik er placeret i Tyskland, hvor ens nyerhvervede træpiller kan afhentes. Ønsker man ikke at afhente ens træpiller, kan man kontakte en fragtmand og få træpillerne bragt ud. På www.Pillemadsen.dk finder man en liste af fragtmænd, som Pillemadsen.dk anbefaler, at man kontakter. Ydermere finder man en købsguide på Pillemadsens hjemmeside, så man kan få hjælp til at købe sine Barlinek træpiller via hjemmesiden. Se nærmere inde på www.Pillemadsen.dk.