Søger du efter en rejse til New York arrangeret af eksperter?

Du kan komme med Ans Rejser på rejse til New York til en super god pris, hvis du har lyst til at opleve den skønne og fantastiske storby på helt tæt hold.

Ans Rejser

Oplev en uforglemmelig rejse til New York arrangeret af Ans Rejser

Ans Rejser tilbyder en attraktiv rejse til New York for alle, der gerne vil opleve den legendariske storby på helt tæt hold. New York er byernes by, en kæmpestor pulserende storby, hvor alt kan ske, hvor alle muligheder er åbne, og hvor millioner af menneskers liv hver dag sammenflettes i en stor harmonisk og travl masse. Du kan finde alt på rejse til New York – her er både de fattigste og de rigeste, de berømte kunstnere, de almindelige mennesker, sport, kunst, teater, kultur, arkitektur, mad, shopping og meget mere. På rejse til New York vil du se, hvorfor byen er så kendt, som den er, hvorfor så mange flytter til New York og hvorfor den er så mange kunstneres evige muse. Du vil komme med på sejltur til frihedsgudinden, se Empire State Building, 9/11 Memorial, gå over Brooklyn Bridge besøge både Harlem og Chinatown og se et godt udsnit af den multikulturelle storby med de millioner af mennesker på din rejse til New York. På rejse til New York prioriterer Ans Rejser at give de rejsende de bedste oplevelser, kombineret med fritid til at opleve byen på egen hånd, gode råd til gode spisesteder og at give de rejsende de bedste oplevelser med byen.

Rejse til New York med det hele og mere til

På en rejse til New York vil de rejsende være akkompagneret af en dansk rejseleder, som sikkert og erfarent vil give dem den bedst mulige rejse til New York. Du vil helt sikkert elske New York, hvis du kan lide god mad, shopping, tjekket stil, forskellige kulturer og skøn kultur, for New York er det hele samtidig. På rejse til New York bliver mange overraskede over, hvordan byen på trods af dens enorme skyskrabere har så hyggelig og livlig en atmosfære nede på gadeplan, hvordan man glemmer de store glasfacader over ens hoved, og bare går og nyder de hyggelige gader, som byen består af.