Rundrejse på USA’s vestkyst kendt som Best of the West

Oplev Amerika på en rundrejse på USA’s vestkyst med et kompetent rejseselskab som Ans Rejser, der forstår at præsentere the Best of the West.

Ans Rejser - USA rejser, Cuba rejser

Best of the West er en unik mulighed for rundrejse i USA

Når man bestiller en rundrejse på USA’s vestkyst hos Ans Rejser, får man rig mulighed for at opleve the Best of the West takket være det kvalitetsfulde rejseprogram, der ligger for dagen. Ans Rejser har flere års erfaring med at arrangere rejser til netop USA’s vestkyst, og det skinner tydeligt igennem i det rundrejseprogram, der bliver præsenteret på deres hjemmeside. The Best of the West rummer nogle af landets absolut største og mest storslåede naturoplevelser og seværdigheder. Man besøger indtil flere nationalparker såsom Joshua Tree og Yosemite. Man kører ad Route 66 og ser blandt andet Las Vegas med de funklende lys, skilte og kasinoer. Storbyerne San Fransisco og Los Angeles er nogle af turens kulturelle højdepunkter, hvor der er rigeligt at dykke ned i, uanset hvad man måtte interessere sig for. Ans Rejser sørger for, at man får alt the Best of the West med på en rundrejse på vestkysten.

Rundrejse på USA’s vestkyst giver muligheder for kultur- og naturoplevelser

Har man rejsefeber, så oplev Amerika helt tæt på med de mange rundrejser, som Ans Rejser arrangerer. Oplev Amerika på en spændende rundrejse på USA’s vestkyst, hvor man får alle seværdighederne med. Der er både tid til fordybelse foran Grand Canyon, fest og farver i Las Vegas og storbyferie i San Fransisco og Los Angeles. Der er lige dele kultur og natur at opleve på disse rundrejser. Oplev Amerika med Ans Rejser og få mange minder for livet.

Oplev Amerika og the Best of the West med Ans Rejser, som man kan booke rejser hos online på www.ansrejser.dk.