resultatskaber.dk tilbyder bl.a. salgstræning og foredrag om salg

Søger du ny træning til enten salgstræning eller måske at lære at holde et korrekt foredrag om salg til dine ansatte eller kunder, så er resultatskaber.dk et godt sted at starte. Her får du muligheden for at få skræddersyet kurser og programmer, der hjælper dig med at få mere succes.

resultatskaber.dk

Effektiv salgstræning

Hos Rolf Høegh har du mulighed for at få tilpasset et individuelt salgstrænings program til dig, der dækker dine ønskede behov. Programmerne giver dig mulighed for at lære og få skabt en bredere vifte af kendskab til din branche og virksomhed, så du får større succes. Salgstræningen foregår igennem en åben og individuel tilmelding. Her har man har mulighed for at framelde sig kurset med det samme, hvis man ikke ønsker at deltage mere. Der opkræves kun betaling for de salgstrænings kurser man har mødt op til. Se eventuelt priser og kurser på www.resultatskaber.dk. Salgstrænings programmerne har til formål at lærer dig nye teknikker omkring hvad og hvordan du skaber bedst mulig vækst for dig og din virksomhed, så omsætningen kan øges.

Foredrag om salg

Ønskes der mere viden og information omkring din branche, tilbyder Rolf Høegh også foredrag om salg. Her giver resultatskaber.dk din virksomhed mulighed for at modtage et foredrag om salg, så man sikrer sig at ens kunder har og får en god oplevelse af virksomheden. Foredragene om salg tilbydes til fornuftige priser, så hele din virksomhed kan få et indblik i hvad og hvordan de kan skabe bedst mulig vækst for din virksomhed. Resultatskaber.dk’s foredrag om salg kan bl.a. indeholde coaching omkring sparring, kundetilfredshed, kundeservice og meget mere.  Resultatskaber.dk’s formål med de her foredrag er at alle i virksomheden skal gå hjem med en følelse af at de er mere kampklar og ønsker at skabe vækst og omsætning for den repræsenterede virksomhed.

Klik ind på www.resultatskaber.dk og find den nye vej til din virksomheds vækst.