Oplev Den store Kinarejse eller New Orleans – hvor jazzen flyder med Ans Rejser

Ans Rejser arrangerer fantastiske rejser til destinationer i hele Verden. Se det bedste både New Orleans og Kina har at byde på i selskab med dette kompetente rejsebureau.

Ans Rejser

New Orleans – hvor jazzen flyder

Rigtigt mange danskere drømmer om at rejse til New Orleans – hvor jazzen flyder – for at opleve byens rige kulturliv, hvor især musikken har spillet og fortsat spiller en stor rolle for byens indbyggere og turistattraktioner. Ans Rejser arrangerer unikke rejser til fantastiske rejsemål i USA såsom New Orleans, der både kan besøges som enkeltstående rejsedestination eller som et stop på en større rundrejse i USA. Byen har mange særegenheder, man helt sikkert bør opleve på helt tæt hold. Når man rejser i selskab med et kompetent firma som Ans Rejser, er man garanteret et nært og berigende indblik i byens lokale kultur, historie og befolkning under nogle trygge og veltilrettelagte rammer, hvor der dog også er plads til individualitet og spontanitet.

Den store Kinarejse

Kina er et fantastisk og kæmpe stort lang, der rummer en utroligt rig historie og masser af spændende kultur, man som dansker kan bruge lang tid på at dykke ned i og få nærmere kendskab til. Det har man mulighed for med Ans Rejser, der blandt andet kan præsentere rejselystne for Den store Kinarejse, hvor man stort set får set alt, der er at se i Kina, når man rejser som turist. Se det bedste fra både det gamle Kina og den nye, blomstrende kultur og befolkning, der er landet i dag. Rejsen involverer selvfølgeligt alle de kendte turistattraktioner og destinationer, men også nogle mere skjulte perler, som kun et kompetent rejseselskab såsom Ans Rejser kan give adgang til.

Se det bedste i Kina, New Orleans eller en helt tredje rejsedestination sammen med Ans Rejser, som kan besøges online på www.ansrejser.dk.