Oplev den populære Nordkaprejse eller et flodkrydstogt på Rio Douro med Ans Rejser

Ønsker du at komme væk fra din kedelige hverdag, så vil det være en god ide, at du tager ind forbi www.ansrejser.dk, der tilbyder fantastiske rejser til spændende destinationer. Du kan blandt andet opleve den populære Nordkaprejse eller et lækkert flodkrydstogt på Rio Douro, samt finde andre spændende destinationer hos dem.

Ans Rejser

Oplev den skandinaviske natur med den populære Nordkaprejse

Hvis du elsker naturen i Skandinavien, eller helt generelt, så vil det være ideelt, at du finder den perfekte rejse hos Ans Rejser. De kan blandt andet tilbyde den populære Nordkaprejse, der går igennem 3 lande. Det er selvfølgelig fantastisk at opleve mere end det, du er vant til, og du har på 9 dage besøgt både Sverige, Finland og Norge. Du har på denne rejse mulighed, for at opleve for mangfoldig den skandinaviske natur er, og du vil uden tvivl se ting, du ikke ville se i den danske natur. Det er spændende og interessant at lande der ligger så tæt, er så forskellige i naturen. Hvis det er noget der interesserer dig, så vil en rejse til Nordkap med Ans Rejser, være det helt rigtige valg for dig.

Spændende flodkrydstogt på Rio Douro

Elsker du farverig og energisk kultur, så vil det være helt ideelt, at du tager på rejse til Portugal. Du kan opleve Portugal gennem Ans Rejser, der har deres fantastiske flodkrydstogt på Rio Douro, og du vil sejle igennem den UNESCO-fredede Douroregion. Du vil se det fantastisk landskab fra floden, og du vil kunne se noget nyt og fantastisk hver dag. Du vil se de flotte vinmarker, og komme på portvinsruten, hvor der vil være smagsprøver. Selvom du ikke er meget for vin, vil det stadig være en flot og vidunderlig tur, og vil uden tvivl give dig noget at fortælle, når du kommer hjem. Et flodkrydstogt på Rio Douro med Ans Rejser vil være en fantastisk mulighed, for at opleve Portugal på en anden måde.