Oplev den smukke natur i Norden med en rejsepakke fra Nordisk Friluftskompani

Er du på udkig efter en anderledes og spændingsfyldt ferie i Norden, så kan du med fordel tage et kig på denne hjemmeside nordiskfriluftskompani.dk, hvor Nordisk Friluftskompani skriver om deres eventyrfyldte rejsepakker. Her kan du læse om og finde nyttig information om bl.a. randonné i Jotunheimen og fjeldski i Rondane og Langsua.

Oplev fjeldets bedste nedkørsler på randonnékurset

Elsker du at være aktiv på din ferie og samtidig nyde at være et med Norges overvældende natur, så vil du med garanti få et stort udbytte ved at kigge på Nordisk Friluftskompanis hjemmeside. Tager du et kig på hjemmesiden kan du hurtigt få et godt overblik over deres store udvalg af alternative vinterferietilbud i Norge. Søger du f.eks. skridtet videre fra den traditionelle alpinskiferie og den perfekte uberørte sne, så er spændings- og fartfyldte randonné i Jotunhiemen i Norge lige noget for dig. På randonnéekurset kan du opleve fjeldets bedste nedkørsler, hvor du samtidigt laver dine egne spor i sneen, og imellem dette slå teltlejr imellem Jotunheimens smukke fjelde. Har du nogle spørgsmål til randonné i Jotunheimen i Norge, kan du altid kontakte dem over telefonen.

 

Oplev en fantastisk nordisk natur med en tur på fjeldski

Når du kigger på Nordisk Friluftskompanis hjemmeside kan du med fordel også se på udvalget af ture på fjeldski i Rondane eller Langsua. Distancen på fjeldskiturene varierer fra korte til lange ture med overnatning i enten telt eller hytte. På fjeldskiture i Rondane oplever du den vilde nordiske vinternatur, når du rejser med pulk og telt, og det snefyldte vinterlandskab fører dig steder både indenfor og udenfor sporene. På disse fem-dages teltture går, spiser og sover du ude i naturen. På fjeldskikursus i Langsua, som ligger i Jotunhiemens forgård, rejser du på fjeldski med rygsæk fra hytte til hytte, hvor du også overnatter. Du modtager derudover en grundig introduktion i skiteknik og fjeldsikkerhed. Trods turenes længde og sværhedsgrad garanteres der på begge ture en fantastisk smuk og uforglemmelig oplevelse. Har du spørgsmål til deres vandreture med fjeldski i Rondane eller Langusa i Norge, kan du altid kontakte dem over telefonen.

Søger du mere information om hvilke spændende ture Nordisk Friluftskompanis tilbyder, udover randonné og fjeldski, så tag et kig på deres inspirerende hjemmeside. Her finder du ligeledes al praktisk information samt gallerier med forskellige billeder fra deres flotte ture i Norden.