Kom på skolerejse til Rom og Paris med alt arrangeret

Den bedste skolerejse kræver nøje planlægning, og der er fordele at høste ved at vælge en samarbejdspartner som Berlin Specialisten, der skræddersyr ferier til klasser. Dette rejsebureau arrangerer fx studietur til Rom og Paris.

Berlin Specialisten

Bestil en Rom skolerejse hos det kompetente rejsebureau Berlin Specialisten

Tag på en Rom skolerejse med Berlin Specialisten. Dette firma har mange års erfaringer med hovedstaden i Italien, der byder på alt fra Peterskirken og Colosseum, som de fleste nok kender, til antikke ruiner, gastronomiske oplevelser på hvert gadehjørne og en rig kultur og modeindustri, som man også har mulighed for at nyde. Berlin Specialisten hjælper med at skræddersy den ideelle skolerejse til Rom, hvis denne destination er ønsket. I får hjælp til at udarbejde et program, der falder inden for jeres forventninger. På jeres skolerejse til Rom får I også hjælp til reservationer på restauranter og museer eller eventuelt virksomhedsbesøg. En anden grund til at vælge Berlin Specialisten er, fordi de byder på dansk rejseguide de fleste steder. Læs mere om muligheden for en skolerejse til Rom på www.berlinspecialisten.dk.

Læs om muligheden for en studietur til Paris på berlinspecialisten.dk

En anden mulighed er Paris. En studietur til den franske hovedstad står højt på de fleste elevers ønskeliste. Romantikkens by, byder på hyggelige cafeer og verdenskendte museer som fx Louvre. De fleste kender Paris for Eiffeltårnet og Triumfbuen, men denne franske metropol byder på noget til enhver studieklasse. Berlin Specialisten kan bl.a. arrangere virksomhedsbesøg, billetter til museum og lignende. Skab den perfekte Paris studietur i samarbejde med Berlin Specialisten. Paris er samtidig en af verdens mest besøgte byer og en af de mest befolkningsrige i hele Europa. Derfor kommer det næppe som en overraskelse, at det også er en populær destination til årets studietur. Samarbejd med Berlin Specialisten, og end med den perfekte studietur, der bliver et kært minde resten af livet. Tag på studietur til metropoler som Rom og Paris med Berlin Specialisten. Online på berlinspecialisten.dk kan du læse mere om disse to destinationer samt de mange andre, der tilbydes. Vælg A+ studierejser fra dette rejsebureau, og end med den bedst mulige skolerejse.