Kom på rejse i historiske tyske områder

Hos Ans Rejser kan du finde mange forskellige destinationer i Tyskland. Tag fx på tur i Luthers fodspor eller rejs til Bayern & Hitlers Ørnerede.

Ans Rejser

Kom til historiske destinationer med Ans Rejser

Ans Rejser giver dig mulighed for at opleve en anden side af vores store naboland end den du kender og det vil du helt sikkert elske. Der er god grund til at besøge Tyskland, da der er så mange spændende destinationer du helt sikkert vil elske for historien, kulturen, lokalbefolkningen og naturen. Tyskerne er meget gæstfri og laver fantastisk mad. Meget af vores egen kultur kommer netop fra Tyskland, hvilket du vil opleve. Du kan finde forskellige historiske destinationer på hjemmesiden ansrejser.dk, hvor du bl.a. kan finde en tur til Bayern & Hitlers Ørnerede. Den spændende tur til Bayern & Hitlers Ørnerede byder på meget historisk viden om Anden Verdenskrig, hvor du helt sikkert vil blive klogere og opleve spændende ting du ikke kendte til før. Bayern & Hitlers Ørnerede er et must for interesserede der gerne vil opleve det unikke land fra en anden side.

Tag på historisk rejse i Luthers fodspor

En anden historisk tur går i Luthers fodspor, som er en rejse rundt i Tyskland hvor du vil lære meget om historien om Luther og reformationen. Det er en unik rejse som byder på mange spændende oplevelser og mange spændende besøg, men selvfølgelig også fritid i smukke og hyggelige byer, spændende kulturelle oplevelser og unik natur. Du finder god mad, en dejlig imødekommende lokalbefolkning og super dejlig stemning i disse områder af Tyskland. En tur i Luthers fodspor kan bestemt anbefales for de historieinteresserede, men også for alle andre der bare gerne vil opleve vores store naboland. Følg den historiske figur, gå i Luthers fodspor og find et Tyskland du ikke kendte. Der er garanteret en unik oplevelse som du sjældent vil glemme, og der er ingen tvivl om at du vil få en helt fantastisk tur med dine medmennesker, for dette land har så meget at byde på og er et oplagt rejsemål.