Hos Musik og Teaterhøjskolen tilbydes ophold på sang højskole og musikhøjskole

Kunne du tænke dig at komme på et højskoleophold og har du passion indenfor sang, teater eller lignende, kan det være en god ide, at tage et kig forbi Musik og Teaterhøjskolen, hvor de tilbyder forskellige muligheder, der kunne være noget for dig. Læs mere om sang højskole og musikhøjskole herunder eller besøg hjemmesiden på www.musikogteater.dk.

Musik og Teaterhøjskolen

Lærerigt ophold på sang højskole

Hvis man har en interesse indenfor sang og kunne tænke sig at forbedre og styrke sin sangstemme, kan en sang højskole være en god mulighed. Hos Musik og Teaterhøjskolen tilbyder de forskellige ophold, hvor blandt andet sang højskole tilbydes. Her vil du modtage lærerig og interessant undervisning af dygtige og erfarne undervisere. Under opholdet her vil du kunne få masser af god viden indenfor sang, som for eksempel hvordan man udvikler sin stemme ved hjælp af tekniske øvelser. Derudover vil du også kunne lære, hvor stor effekt fortolkning af tekster har for måden, man synger på. Da det også er vigtigt at kunne samarbejde, vil man også opleve at skulle arbejde sammen med andre musikere på højskolen. Besøg hjemmesiden og få mere information på www.musikogteater.dk.

Musikhøjskole med super dygtige undervisere

Tager man et kig hos Musik og Teaterhøjskolen, vil man hurtigt få øje på de mange muligheder, de har at tilbyde herinde. Du vil blive budt på en masse forskellige muligheder, der gør det muligt for dig at udvikle dig kreativt. Blandt andet tilbydes musikhøjskole, der giver dig god mulighed for at finde din indre musiker frem, hvor du kan få kendskab til mange af musikkens facetter. Her vil du blive undervist af dygtige musikundervisere og desuden møde specialister, der har godt og grundigt styr på rytmetræning, musikhistorie og musikteori.  Dette er en god mulighed for dig, der er klar på et fedt ophold på musikhøjskole med god læring, samarbejde, venner for livet med mere. Tjek hjemmesiden ud på www.musikogteater.dk.