Heatlets og Scandbio træpiller til salg hos jyskbiobrandsel.dk

Her kigger vi nærmere på Scandbio og Heatlets træpiller, der begge er solide valg (og lidt mere specifikt på udvalget hos Jysk Biobrændsel). Du er i stand til at spare penge på disse brands, både når det gælder piller på 6 mm og 8 mm!

Jysk Biobrændsel

Stort udvalg af Scandbio træpiller

Med Scandbio får man en CO2-neutral pille, der har nogle forrygende brændegenskaber. Hos Jysk Biobrændsel kan du købe Scandbio træpiller billigt med gratis levering. Der er både 6 mm og 8 mm varianter til salg online, og med en ekstra skarp flerstykspris.

FSC- og PEFC-certificeringer er begge gode grunde til at vælge Scandbio træpiller, FSC eller Forest Stewardship Control er en organisation, der har til sinde at fremme skovdrift, som er ansvarlig. PEFC er en organisation for skovejerne selv, der giver en essentiel tredjepartsevaluering. Da Scandbio træpiller er certificeret både med PEFC og FSC, kan du være sikker på, at du træffer det miljørigtige valg.

Heatlets træpiller er CO2-neutrale

Vælg de anerkendte Heatlets piller, og få optimal fyring, uanset dit pillefyr. Heatlets træpiller er på alle måder af en premiumkvalitet, og priserne er lave på www.jyskbiobrandsel.dk, også når det gælder dette brand. Det ENplus A1-certificerede biobrændsel lever op til alle kravene, der stilles. Det gælder også for dem, som stiller meget høje miljømæssige krav til det, som puttes i pillefyret. Fyr med Heatlets træpiller, der er CO2-neutrale. Det er piller med et lavt vandindhold og en rigtig høj brændværdi. Der er også mange andre gode grunde til at vælge Heatlets. Læs mere om Heatlets og deres 6 mm samt 8 mm træpiller online på hjemmesiden, hvis du vil vide mere og bestille.

Både Heatlets og Scandbio træpiller har mange fordele, som ikke altid gør sig gældende for andre mærker. Som vi har været inde på, er det begge kvalitetsmærker, hvor man virkelig får biobrændsel af bedste standard. Det er samtidig en billige fornøjelse at købe fra mærkerne hos Jysk Biobrændsel.