Flodkrydstogt på Rhinen hos Ans Rejser

 

Går du med en drøm om at opleve Rhinens fantastiske natur langs dens oplevelsesrige vandvej, så har Ans Rejser et fantastisk tilbud på en flodkrydstogt på Rhinen. Klik ind her på siden www.ansrejser.dk og se deres velplanlagte flodkrydstogt på Rhinen med det samme.

Ans rejser

En flodkrydstogt på Rhinen du aldrig glemmer

Ans Rejser er et online rejsebureau, der tilbyder spændende rejser langs Europas smukke vandveje. På deres hjemmeside finder du blandt andet et velplanlagt flodkrydstogt på Rhinen, der uden tvivl kan give dig en oplevelse for livet. En flodkrydstogt på Rhinen er en fantastisk mulighed for at sammensætte din ferie, så du både får spændende og kulturelle oplevelser i smukke europæiske byer, og du bliver betaget og overrasket over den utrolig smukke natur, der findes i Europa. Ans Rejsers flodkrydstogt på Rhinen er utrolig godt planlagt, hvor du bliver guidet og taget hånd om hele vejen igennem. Flodkrydstogt på Rhinen starter i det Danmark og så går turen ellers til Tyskland, hvor der er en overnatning inden du ankommer til Basel, hvor båden er klar til at modtage dig. Inden båden transporterer dig med Rhinens rolige vand, er der en skøn byvandring i Basel, hvor du vil opleve smuk arkitektur i byens middelalderkvarter. Derefter starter din spændende flodkrydstogt på Rhinen, hvor du vil blive ført gennem overvældende natur kombineret med arkitektoniske oplevelser såsom middelalderborge, domkirker og smukke bindeværkshuse. Flodkrydstogt på Rhinen slutter i Amsterdam, hvor du vil opleve Keukenhof Blomsterpark, der er en overvældende smuk blomsteroase. Er inetressen vakt, så klik ind på Ans Rejsers hjemmeside www.ansrejser.dk og læs mere om deres fantastiske tilbud på flodkrydstogt på Rhinen med det samme.
Forkæl dig selv med oplevelser du aldrig glemmer. Besøg Ans Rejser her www.ansrejser.dk og bestil en flodkrydstogt på Rhinen, og få dig nogle fantastiske og lærerige oplevelser, du aldrig vil glemme.