Færdige plankeborde og custom løsninger

Hos Planke-bord.dk kan du finde et bredt udvalg af færdige plankeborde. Se det super flotte udvalg af plankeborde i fineste kvalitet på hjemmesiden.

Planke-bord.dk - Plankeborde, Færdige plankeborde

Plankeborde lavet ud fra stolte traditioner

Hos Planke-bord.dk kan du finde mange forskellige super flotte plankeborde i eg og ask, og du vil helt sikkert forelske dig i disse super lækre plankeborde, hvis du er til den ny nordiske designstil, der kombinerer æstetisk elegance med rå nordisk træbehandling, materialeærlighed og arbejdet med naturens egne design. Hos Planke-bord.dk kan du købe et plankebord med et helt unikt design, hvor du selv er med ind over hele designprocessen. Der findes et par færdige designs af plankeborde, men du vælger selv det specifikke stykke træ, som skal lave lige netop dit plankebord. Desuden vælger du behandlingen af træet, og på den måde kan du selv få følelsen af at være med i værkstedet, hvor disse super flotte ny nordiske plankeborde er lavet. Når du køber plankeborde hos Planke-bord.dk kan du selvfølgelig være helt sikker på, at du her finder det ypperste inden for danske snedkeri og håndværk samt design, for disse plankeborde er i super høj kvalitet ud over at være super flotte.

Færdige plankeborde i dette sortiment

Hos Planke-bord.dk kan du finde et bredt udvalg af forskellige færdige plankeborde i fineste kvalitet. Alle plankebordene er i højden omkring 74 cm høje, da dette er det optimale til skriveborde og spiseborde. Du kan helt sikkert finde dit plankebord i sortimentet af færdige plankeborde, hvor du vil se det ypperste inden for den nye danske designtradition. Her finder du nemlig færdige plankeborde i møbeltræ, som ask og eg, som er behandlet på forskellige måder med forskellige æstetiske resultater. Disse færdige plankeborde er lavet i det fineste træ, og det er essentielt, da træet er så central en del af designet. Planke-bord.dk står for materialeærlighed og for at følge naturens egen vilje. Træet behandles på den mest naturlige måde, og resultatet er ikke genert for at vise, at det består af et godt stort stykke træ med en historie at fortælle.