Få øjnene op for en verden af spændende linjefag på Musik og Teaterhøjskolen

Musik og Teaterhøjskolen åbner dørene op for en verden af spændende linjefag, hvor det er dine faglige

kompetencer som er i fokus, samtidigt med at der er masser af plads til uforglemmelige oplevelser i selskab med en masse spændende lærere og dejlige elev-kammerater. Højskolen har flere spændende linjer, blandt andet teater, dans og musik. Der er således rig mulighed for at prøve dig selv af.

Teater højskole

Går du rundt med skuespillerdrømme, og vil du gerne prøve at tage det til det næste niveau? Så er et højskoleophold på skoler som Musik og teaterhøjskolen en rigtig god måde at gribe sagen an. Her får du mulighed for at dykke ned i både den praktiske og teoretiske del af teater og skuespil, blive udfordret og med garanti få styrket dine evner som skuespiller. På teater højskole har du desuden mulighed for at møde en masse dejlige mennesker, som ligesom dig har en brændende passion for teater, og få styrket dit netværk. Og vigtigst af alt, så er der garanti for en oplevelse, som du aldrig glemmer, når du tager på teater højskole.

 

Højskoleophold

Et højskoleophold som det du vil opleve på Musik og Teaterhøjskolen er sat sammen, så der både er plads til faglig fordybelse, og til at du kan lære meget mere om dig selv. Og så naturligvis til at man kan have en masse sjove oplevelser, som ikke nødvendigvis har noget med faglige udfordringer at gøre. Vil du gerne læse mere om hvad du kan forvente af et højskoleophold, så kan du læse mere om det på www.musikogteater.dk. Her kan du blandt andet læse om de forskellige linjefag, som er en del af pakken når man tilmelder sig et højskoleophold, lærerteamet og meget mere.